04 / 05 / 2024

Hindistan stadyum

Hindistan stadyum

Hindistan'da dünyanın en büyük stadının inşaatı başladı. Gujarat'ta yapımına başlanan ve 7 milyar Hint rupisine mal olacak stadyumun kapasitesi 110 bin.

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

IKEA Hindistan'da 24 mağaza açacak!

Mobilya devi IKEA Hindistan pazarına girmeye hazırlanıyor. Bir yıl içerisinde Hindistanda ilk mağazasını açacak olan IKEA önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını 24'e çıkarmayı hedefliyor.

Aydın Magnesia Stadyumu mermer kabartmalara sahip tek stadyum!

Aydın 'Magnesia Stadionu' dünyada mermer kabartmalara sahip, kombine bilet sisteminin kullanıldığı 30 bin kişilik tek stadyum. İşte o muhteşem yapı...

Hindistan'da köprü çöktü!

Hindistan'da bir köprünün çökmesi sonucu iki otobüsün nehre düştüğü, 22 kişinin kaybolduğu bildirildi.

Hindistan konut sektöründe fırsatlar sunuyor!

Hindistan inşaat ve müteahhitlik hizmetlerinde önemli fırsatlar sunuyor. Birkaç yıl önce yapılmış bir analize göre, şehirlerdeki konut ihtiyacı 19 milyon, kırsal kesimdeki ise 47 milyon civarında.

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesinin inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesi ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'ta gerçekleşecek.

İzmir'deki stadyum projelerinde son durum!

Son dönemde Antalya'dan Bursa'ya, Konya'dan Rize'ye, Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye kadar Türkiye'nin dört bir yanında yeni ve birbirinden modern statlar açılırken ülkenin 3'üncü büyük kenti İzmir, tam bir stadyum mezarlığına döndü.

Afjet Afyonspor 15 bin kişilik stadyum kiraladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'na devredilen 15 bin kişilik Stadyum, 1 sezonluğuna Afjet Afyonspor'a kiralandı. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban arasında sözleşme imzalandı.

Konut satışları için Çin ve Hindistan alternatif pazar!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekonomileri petrole dayalı ülkelerde sıkıntının devam etmesinin beklendiğini belirterek, konut satışları için alternatif pazar olarak Çin ve Hindistan’da tanıtım önerdi.

Dubai El Evir'e 816 milyon dolarlık stadyum inşa edilecek!

Dubai'nin El Evir semtinde 60 bin kişilik ileri teknoloji ürünü stadyumun inşaatı onaylandı. Dubai'ye 35 kilometre uzaklıkta bulunacak yeni stat 816 milyon dolara mal olacak. Stadyum kapsamında 5 bin araçlık otopark yer alacak.

Türk müteahhitlerine Çin ve Hindistan'a karşı rekabet desteği!

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, "Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştiriliyor." dedi.

Türk müteahhitlere Çin ve Hindistan'a karşı finansman desteği!

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Türk müteahhitlerinin Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerin firmalarıyla rekabet edebilmesi amacıyla alternatif finansman modelleri geliştirildiğini bildirdi.

Avrupa'daki stadyum projelerinde son durum!

Sabah Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Timurlenk bugünkü yazısında Türkiye'deki ve Avrupa'daki stadyum projelerinin son durumunu kaleme aldı. İşte Bülent Timurlenk'in o yazısı...

Hindistan stadyum Haberi

Hindistan stadyum

Hindistan’da dünyanın en büyük kriket stadyumunun inşasına başlandı. Ahmedabad şehrinde yapımına başlanan stadyumun 110 bin kapasiteli olacağı duyuruldu.


Hindistan’da büyük popülerliğe sahip olan kriket için yöneticiler yatırımdan sakınmıyor. Bu büyük stat için 100 milyon dolar harcanacağı ifade ediliyor.


Hindistan’daki en büyük stadyum Kolkata’daki Eden Gardens. Bu stadın 100 bin kapasitesi bulunuyor. Gujarat Kriket Federasyonu Başkan Yardımcısı Parimal Nathwani stat özellikleri hakkında bilgi vererek bu büyük yapının 7 milyar Hint rupisine mal olacağını açıkladı.



AMK...