13 / 05 / 2024

hiper gyo Future Park

hiper gyo Future Park

Future Park projesinde yer alan 232 odalı otel bölümü işletmesi için 5 büyük dünya markasından alınan tekliflerde sona gelindi. Peki Future Park otel projesini kim işletecek?

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hiper Gayrimenkul, 2016’da AVM’ye yoğunlaşacak!

Hiper Gayrimenkul, Haramidere’de hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurtiçi ve yurtdışında yapacağı yatırımlara hazırlanıyor. Şirket, Future Park’ın AVM bölümü için talep topluyor.

Future Park AVM için talep toplanıyor!

Hiper Gayrimenkul hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurt içi ve yurt dışında gerçekleştireceği yeni yatırımlarıyla da adından söz ettirecek. Future Park projesinin AVM bölümü için de talep toplanıyor.

Future Park projesi için 450 milyon TL harcandı!

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gene, Future Park için 450 milyon lira harcayacaklarını söyledi. Emlak Fuarı'na özel yüzde 15 indirim İstanbul'daki CNR Expo'da 11 açılan ve pazar günü sona erecek.

Hiper Gayrimenkul'den Future Park projesine yüzde 15 indirim!

Haramidere Parklar Mevkii'nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor.

Future Park'ta Emlak Fuarı'na özel indirim!

Hiper Gayrimenkul, Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor.

Hiper Gayrimenkul Emlak Fuarı'na yüzde 15 indirimle başladı!

Hiper Gayrimenkul, Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor. Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Genç, "Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik" dedi.

Hiper Gayrimenkul Cityscape'te 15 otel odası sattı!

Future Park projesi ile dikkatleri üzerine çeken Hiper Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, konutların büyük çoğunluğunu yabancılara sattıklarını ifade ederek bu platformda yer almalarının önemine değindi.

Future Park, Dubai Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesi, Dubai'deki Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük emlak fuarı kabul edilen Cityscape Global 2015 fuarına damga vurdu.

Hiper Gayrimenkul Dubai'de 15 otel odasını sattı!

Haramidere’de Future Park projesini hayata geçiren Hiper Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, konutların büyük çoğunluğunu yabancılara sattıklarını ifade ederek Dubai’den mutlu ayrıldıklarını söyledi.

Future Park, Cityscape Global 2015'te yabancı yatırımcıyla buluştu!

Hiper Gayrimenkul Future Park projesi ile Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcılarla buluştu. Future Park’ın otel, konut ve çarşı bölümleri için Arap yatırımcılar ile görüşmeler yapıldı

Hiper Gayrimenkul Future Park Oteli'nin yüzde 25'i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Projesi'nde otel bölümünü Wyndham işletecek!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt'ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı.

hiper gyo Future Park Haberi

hiper gyo Future Park

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesinde yer alan 232 odalı otel bölümü işletmesi için 5 büyük dünya markasından alınan tekliflerde sona gelindi. 

50 milyon dolar yatırım değerine sahip otel projesi ile ilgili anlaşmanın duyurulacağı ve detayların aktarılacağı basın toplantısı 20 Mayıs'ta...