18 / 05 / 2024

hisar tencere

hisar tencere

Mutfak sanatının öncü ismi Hisar'ın yeni tasarımı Satürn Silikon Tencere Seti, el yakmayan silikon sapları ve enerji tasarrufu ile dikkat çekiyor.

Nevşehir Uçhisar'daki Kaya Otel kiraya verildi!

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, gazetecilerle bir araya geldi. Belediye binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaaslan, Uçhisar Belediyesine ait Kaya Otel'in yıllık 1 milyon 860 bin TL karşılığı 9 yıllığına kiraya verildiğini belirtti.

Ankara Şereflikoçhisar'daki metruk yapılara tepki gösterildi!

Şereflikoçhisar ilçe merkezinde yıkık dökük, virane halde kaderine bırakılan asırlık evler, ilçede çirkin görüntü oluşturduğu gerekçesiyle vatandaşların tepkisini çekiyor.

Demet Akbağ Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açtı!

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı. Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.

Şereflikoçhisar'da arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

Tarımsal verimliliğin artırılması ve sürdürülebilir tarım için yürütülen arazi toplulaştırma çalışmaları Şereflikoçhisar ilçesinde de tam gaz devam ediyor.

Emsan Füzyon Tencere ile aynı anda iki yemek pişirin!

Pişirme sırasında kapağı açılabilen ilk düdüklü tencere. Mutfakların yenilikçi markası Emsan, bir ilke imza atarak pişirme sırasında kapağı açılabilen, aynı anda iki yemek pişirme özelliğine sahip düdüklü tencere tasarladı.

Emlak Konut'un Rumeli Hisarı'ndaki arsasına ait değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesinde yer alan 1 adet parsele ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Anadolu Hisarı'nda 25.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Beykoz İlçesi'nde Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü içerisinde bulunan eski fabrika Beykoz Sulh Mahkemesi tarafından 25 milyon 746 bin TL bedelle ihale ediyor.

Ankara Şereflikoçhisar'da ahşap büfeler inşa edildi!

Şereflikoçhisar'da Atatürk Parkı yanına belediye tarafından ahşap büfeler yaptırıldı. Şereflikoçhisar'ın estetik bir görüntüye ihtiyaç duyduğu ve modern bir şehir olması gerektiği için ahşap büfeler yapıldığı belirtildi.

Koçhisar Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Koçhisar Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 145 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 16 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Beylerbeyi, Burhaniye Mahallesi, Taşocakları Sokak 'ta kuruldu.

Emsan'dan Aragon çelik tencere seti!

Emsan’ın ısıyı hapseden özel tabanı ile düşük ısıda bile yüksek performans gösteren Aragon Çelik Tencere Seti, cam kapaklı tasarımıyla hem şık hem sağlıklı kullanım imkanı da sunuyor.

Ankara Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor!

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından yatırımların arttığı Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor. İlçe, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe haline geldi.

Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi'nde sona gelindi!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi binasında sona yaklaşıldı. Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Müdürü Atilla Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kütahya'daki Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacak!

Kütahya'da yaklaşık ruhsat işlemleri için 36 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Hisar Öğrenci Yurduna belediye tarafından verilen 1 aylık sürenin dolduğu açıklandı.

hisar tencere Haberi

hisar tencere

Hisar,  kullanım kolaylığı sağlayan yeni ürünü Satürn Tencere Seti'ni (Silikon Saplı) tüketicilerin beğenisine sunuyor.  Besin değeri yüksek, sağlıklı yemekler yapma fırsatı veren Satürn Tencere Seti, silikon el yakmayan sapları sayesinde kazaların önüne geçiyor ve ısıyı en iyi şekilde dağıtan taban yapısı ile zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlıyor.

8 parçadan oluşan set, kolay temizleme özelliğiyle kullanım kolaylığı, anti alerjik yapısıyla sağlıklı yemekler yapma fırsatı da sağlıyor.  Kırmızı ve siyah renk alternatifiyle göz kamaştıran set, 489 TL fiyat ile satışa...