05 / 05 / 2024

hızlı trene hangi otobüs gidecek

hızlı trene hangi otobüs gidecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) İETT Genel Müdürlüğü, İstanbul-Ankara arasındaki mesafeyi 3,5 saate indirecek Yüksek Hızlı Tren ( YHT ) hattına entegre edilen otobüs hatlarını belirledi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bir il daha hızlı trene kavuşuyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Sivas'tan Malatya'ya kadar gelecek olan 224 kilometre uzunluğundaki hızlı tren projesinin bitirildiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları... 

Bu şehirlerde yaşayanlar hızlı trene kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu geçtiğimiz ay hızlı tren gelecek illerin bildirdi. Bakan Uraloğlu, 12 ilde Yüksek Hızlı Tren hattının faaliyette olduğunu bildirdi. Kısa bir süre zarfında hayata geçirilecek bu yeni projelerin detayları da belli oldu.

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

Ocak 2023'ün en hızlı android telefonları ortaya çıktı!

AnTuTu, ocak ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay hangi telefon nasıl performans gösterdi?

En hızlı android telefonlar belli oldu! 

AnTuTu, globalde aralık ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay, hangi telefon nasıl performans gösterdi?

Dünyanın en hızlı Apple cihazı duyuruldu! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

AnTuTu, Apple'ın en hızlı cihazlarının bir listesini yayınladı. Geçen ay hangi cihazlar iyi performans gösterdi?

Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?

Kiracı ve ev sahipleri haklarını bilmelidir. Çoğu kiracı haklarını tam olarak bilmemektedir. Ev sahipleri hangi durumlarda kiracıları tahliye ettirir, Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?” İşte yanıtlar!

Hızlı trene bir zam daha! İşte yeni fiyatlar...

Yılbaşından sonra Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri 4. kez zamlandı ve fiyatlar yüzde 30 daha arttı.

Hızlı trene zam açıklaması! Biletlerinizi hemen alın! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına yeni zam mı gelecek! Ulaştırma bakanı açıkladı! Peki, Hızlı tren bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

52 şehir hızlı trene kavuşacak!

Türkiye'de 8 bin 554 kilometrelik demir yolu hattının 2053 yılına kadar tamamlanması ve hızlı trenlerle bağlı il sayısı 8'den 52'ye yükselmesi hedefleniyor!

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

hızlı trene hangi otobüs gidecek Haberi

hızlı trene hangi otobüs gidecek

İBB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Pendik YHT İstasyonu'na kolay ulaşım için Anadolu ve Avrupa yakasından toplam 9 hat bu istasyona entegre edildi. Yeni düzenlemelerle YHT İstasyonu'na, metro, metrobüs, Marmaray ve deniz yoluyla ulaşım olanağı sağlandı. İstasyona yeni İETT durakları da yapıldı. 


Yeni oluşturulan KM20 numaralı hat ile YHT İstasyonu'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kartal Metro bağlantısı kuruldu, mevcut 16 numaralı (Pendik-Kadıköy), 16D numaralı (Pendik-Kadıköy), 17 numaralı (Pendik-Kadıköy) ve 222 numaralı (Pendik-Kadıköy) hatları ile Kartal, Maltepe, Kadıköy ilçeleri ve Kadıköy Vapur İskelesi entegrasyonu gerçekleştirildi. 


132P numaralı (Veysel Karani-Sultanbeyli-Kartal) ve 132V numaralı (Basra Caddesi-Sultanbeyli-Kartal) hatlarıyla Sultanbeyli ilçesine bağlantı sağlandı, 16A numaralı (Pendik-Harem) hattı ile D-100 Karayolu bağlantılı hatlarla Uzunçayır Metrobüs, Harem, Üsküdar Marmaray ve deniz ulaşımı entegrasyonu oluşturuldu. 251 numaralı (Pendik-Şişli) hattı ile...