15 / 05 / 2024

Hizmet binaları bakım çalışmaları İsmail Kahramana yetki verildi

Hizmet binaları bakım çalışmaları İsmail Kahramana yetki verildi

Meclis içindeki hizmet binalarında gerekli görülecek bakım, onarım ve tadilat işleri konusunda TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a yetki verildi.

SGK resmen duyurdu! Emeklilik hayalleriniz suya düşebilir! Hemen hizmet dökümünüze bakın!

Emeklilik hakkı kazanmak için gün, prim ve yıl koşullarını yerine getirmek önemli. Fakat hizmet dökümünüzde yer alan bazı harf kodlamaları da emekliliğinizi etkileyebilir. Özellikle "S," "Ş," ve "K" gibi harfler, emeklilik müracaatınızın iptal edilmesine veya ertelenmesine neden olabilir.

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan'dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlı bakım sigortası müjdesini verdi. Söz konusu sigorta ile ilgili aylarca çalıştıklarını söyleyen Bakan Işıktan, çok önemli bir hizmet olacağının altını çizdi. İşte ayrıntılar..

Dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu? Son dakika maaşlara hemen bakın!

Temmuz ayı memur maaş katsayısında uygulanan yeni düzenlemenin ardından sosyal hizmet modelleri çerçevesindeki pek çok kalemde de artış yaşandı. Peki dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu?

SSK, 4A ve 4B’lilere emeklilik şoku! Tüm hayalleriniz tepetaklak olabilir! Hizmet dökümüne acil bakın!

Çalışanların emeklilik sürecinde kontrol etmeleri gereken bir nokta bulunuyor. Gün, prim, yıl şartını sağladığınızı düşünseniz bile emekliliği hak edemeyebilirsiniz. Hizmet dökümünüzdeki o ayrıntıya dikkat! İşte detaylar...

2 Mart 2023 bakım aylıkları verildi mi? Bakım aylığı verildiğini nasıl anlarım?

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından verilen sosyal destek ödemeleri kapsamında olan evde bakım maaşı için yeni bir ay yeniliği gündeme geldi. Giderek artan ihtiyaçlar doğrultusunda özellikle son zamanlarda destek ödemelerini artıran Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı tarafından yeni haber gel

3 bin 336 TL hesaplara yatacak! Ekim 2022 Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte son durum!

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın açıkladığı evde bakım ücretlerinde son durum merak ediliyor. Peki hizmetçinin ekim ayı maaşı ödenecek mi? 6 Ekim 2022 Evde bakım ödemeleri ne zaman hesaba yatacak? Detaylar burada...

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

TOKİ hizmet binaları bakım ihalesi yarın!

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ hizmet binaları bakım ihalesi 10 Kasım'da!

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Rasulayn'da yapımı tamamlanan hizmet binaları açıldı!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Suriye'nin Rasulayn ilçesinde inşaatı tamamlanan hizmet binalarının açılışını yaptı.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi 8 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs'ta saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Hizmet binaları bakım çalışmaları İsmail Kahramana yetki verildi Haberi

Hizmet binaları bakım çalışmaları İsmail Kahramana yetki verildi

Meclis içindeki hizmet binalarında gerekli görülecek bakım, onarım ve tadilat işleri konusunda TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a yetki verildi.


TBMM Başkanlık Divanı, Kahraman başkanlığında toplandı. Divanda, önceki toplantıda tamamlanamayan gündem görüşülerek karara bağlandı.


Toplantıda; yeni halkla ilişkiler binasının 2014 yılında hizmete girmesinden sonra boşaltılan eski halkla ilişkiler binalarının tadilat ve onarım projelerinin hazırlatılması ve bu projeler doğrultusunda inşaat uygulamalarının yapılmasına karar verildi. Meclisin Güvenlik kapısı çevresinde bulunan, polislerin kullandığı prefabrik bina, atölyeler ile seraların mekan ve teknolojik olarak yenilenmesi gerektiği, bu yapıların ayrı ayrı veya birlikte tüm ihtiyacı karşılayacak şekilde projelendirilmeleri ve inşaatlarının yapılması benimsendi.


Alınan kararda, "Daha önce TBMM Külliyesi içerisinde hizmet vermekte olan ancak ihtiyaca cevap vermemesi ve eski bir yapı olması nedeniyle yıkılan bahçe lokantanın yerine yeni bir tesis yaptırılıp...