18 / 07 / 2024

hizmete sunulan tesisler

hizmete sunulan tesisler

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yoğun çalışmaları sonrasında inşa edilen toplam 789 tesisten 213’ü yakın dönemde ülke sporunun hizmetine sunulurken bu tarihi gelişme, spor dünyasında da geniş yankı buldu.

Kanyon AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? 

Lüks markaların bulunduğu ve ünlülerin sıkça gittiği Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. 2006'da hizmete sunulan Kanyon AVM'nin değeri belli oldu...

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

İzmir'de emlak fiyatları raylı sistemle uçtu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan 2017'de hizmete sunulan Karşıyaka tramvay hattı ve 16 Şubat 2018'de devreye alınan Konak tramvay hattı gayrimenkul fiyatlarını uçurdu.

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan tesisler hizmete açıldı!

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yeni atölyesi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Mamak'a 2016'da 20 yeni park!

Hizmete sunulan yeni parklarla birlikte Mamak’ta park sayısı 334 oldu. 5 yeni parkta da yoğun şekilde çalışmaların devam ettiği Mamak’ta yıl sonuna kadar park sayısı 339 olması hedefleniyor.

Ataşehir'de 14 projenin açılış töreni 26 Kasım'da!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

Ataşehir'deki 14 proje 26 Kasım'da açılıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.30’da yapılacak.

hizmete sunulan tesisler Haberi

hizmete sunulan tesisler


Türkiye,  spor tarihimizin yıllarca kanayan yarası olan tesisleşme konusunda,  son 2 yılda yaşanılan sessiz devrimi konuşuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yoğun çalışmaları sonrasında inşa edilen toplam 789 tesisten 213’ü yakın dönemde ülke sporunun hizmetine sunulurken bu tarihi gelişme, spor dünyasında da geniş yankı buldu.  Spor camiasının birçok ismi, ülke tarihinin en büyük tesisleşme hamlesini ve yatırımlarını değerlendirdi.



FATİH TERİM (A MİLLİ FUTBOL TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ)


“TESİSLER SADECE FUTBOLDA DEĞİL TÜM OLİMPİK BRANŞLARDAKİ AÇIĞI GİDERECEK”


 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, son dönemdeki büyük tesisleşme atağıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.


 Tesisleşme konusunda geçmişle kıyaslandığında çok önemli değişikliklerin olduğunu kaydeden Terim,  “Geçmiş derken, çok uzun zaman dilimini de kast etmiyorum. 80’li yıllar hatta 90’lı yıllarda ülkemizde bu tip tesis ve yatırım sıkıntısı önemli...