17 / 05 / 2024

hızray ihalesi 2021

hızray ihalesi 2021

Beylikdüzü-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında hayata geçirilmesi planlanan yeni metro hattı için bu yıl ihaleye çıkılacak. HIZRAY ismi verilen hatla 72 kilometre uzunluğundaki mesafe bir saatte kat edilecek.

Ekrem İmamoğlu: HIZRAY, İstanbul'a hayırlı olsun! HIZRAY hangi duraklardan geçecek? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u kuzeyden birbirine bağlayacak HIZRAY için hazırlıkların tamamlandığını, onay beklendiğini açıkladı. Peki HIZRAY hangi duraklardan geçecek?

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

18 ildeki konut fiyatları 3'e katlandı! En çok artış gösteren iller hangileri?

Türkiye’de son bir senede gayrimenkul fiyatları hızla arttı. 2021 – 2022 döneminde fiyatlardaki ortalama artış şehirlere göre yüzde 113 ile 290 arasında değişti. Bu hızlı artışta öne çıkan 18 şehirde fiyatların 3’e katlanması  dikkatleri çekti. 

Konut satışlarında rekor üstüne rekor kırılıyor!

Güvenli yatırım arayışı ve ‘fiyatlar daha da yükselir’ endişesi konut satışlarını hızlandırdı. 2021’in son ayında 226 bin 503 konut satışıyla yılın zirvesine ulaşıldı. Bu seviye aynı zamanda, hem tarihin en yüksek ikinci aylık satışı, hem de tüm zamanların en iyi aralık ayı satış rakamı oldu.

TOKİ 2021'de 73 bin sosyal konut ihalesi gerçekleştirdi!

Türkiye'de dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalarını hızlandıran TOKİ, 2021'de 73 bin sosyal konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı 16 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Yozgat ili, Sorgun Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 16 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 15 Nisan'da!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

Mirasın hükmen reddi dava dilekçesi 2021!

Kanuni ve atanmış mirasçılar mirasın hükmen reddi davası açabiliyor. Peki mirasın hükmen reddi dava dilekçesi 2021 nasıl hazırlanıyor? İşte mirasın hükmen reddi dava dilekçesi 2021 örneği...

HIZRAY hangi ilçelerden geçecek?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda HIZRAY projesini müjdeleyerek 2021'de ihaleye çıkacaklarını açıklamıştı. Peki HIZRAY hangi ilçelerden geçecek? İşte merak edilenler...

hızray ihalesi 2021 Haberi

hızray ihalesi 2021

Mega kent İstanbul'a iki yeni metro hattı daha planlanıyor. Yeni hat; İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna, Beylikdüzü'nden Pendik'e kadar 72 kilometre boyunca uzanacak.

Sputniknews'te yer alan habere göre, bu sene ihalesi yapılması planlanan HIZRAY adı verilen yeni metro hattı ile iki mesafe arası yaklaşık o0larak 1 saate düşecek. Hattaki hız ise saatte 70-80 kilometreye ulaşacak. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) "Raylı Sistemlerde Büyük Hamle" toplantısı gerçekleştirdi. Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'un toplu taşıma sisteminin ana omurgası, raylı sistemler olmak zorundadır" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının tamamlayacağı 91,5 kilometrelik hatlarla birlikte, İstanbul'un raylı sistem ağı, 424,85 kilometreye ulaşmış olacak. 2024 -2029 arasında projelerini hazırladığımız yeni hatlarla birlikte, toplam ağımız 622,15 kilometreye çıkacak" dedi.