03 / 05 / 2024

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haluk Camkesen tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İlker Sınar, Alaettin Levent Danışman ve Ali Rıza Bekem ortaklığında kuruldu.

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Saim Buğra Akıllı tarafından kuruldu.

Dayı İnternational Trade Company İnşaat Mümessillik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı İnternational Trade Company İnşaat Mümessillik Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Adnan Dayı ve Sonıa Nouıonu ortaklığında kuruldu.

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haluk Camkesen tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Clean Tank Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Mümessillik Anonim Şirketi kuruldu!

Clean Tank Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Mümessillik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramal Azay imzasıyla kuruldu.

Ulufer Mühendislik Danışmanlık Mümessillik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulufer Mühendislik Danışmanlık Mümessillik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Emre Ulufer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Ümraniye, FSM Mahallesi, Poligon Sokak'ta kuruldu.

Kanaltim Altyapı Teknolojileri İnşaat Otomotiv Mümessillik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanaltim Altyapı Teknolojileri İnşaat Otomotiv Mümessillik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Yüce tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Can Görgün tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu.

HDS Mühendislik İnşaat Müşavirlik ve Mümessillik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDS Mühendislik İnşaat Müşavirlik ve Mümessillik Ticaret Limited Şirketi, Neslihan Ük, Selin Kutlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Adnan Yağmur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta Kağıthane, Cevahir İş Hanı'nda kuruldu.

Müze ve ören yerlerinden 299 milyon lira gelir elde edildi!

Türkiye genelindeki müze ve ören yerlerinden elde edilen gelir, son 11 yılda yüzde 1150 oranında artarak, 26 milyon liradan 299 milyon 201 bin liraya yükseldi.

Dual Hijyen Analiz Ölçüm Laboratuvarı ve Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dual Hijyen Analiz Ölçüm Laboratuvarı ve Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Selime Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Küçükyalı'da kuruldu.

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile Haluk Camkesen tarafından kuruldu.

  

Hnc Mümessillik Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,havaalanları, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her...