01 / 05 / 2024

Hollandalı Deerns

Hollandalı Deerns

Hollandalı mühendislik danışmanlığı firması Deerns, sürdürülebilir yapılar ve mimariler alanında dünyada önemli bir isme sahip. Deerns geçtiğimiz günlerde Türkiye ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Firma, 3. Boğaz Köprüsü'ne talip...

BES’te neler oluyor? 14 milyon kişi BES’e katıldı şimdi satılığa çıkarıldı

Devletin zorunlu kıldığı Bireysel Emeklilik Sistemi 14 milyon katılımcıya ulaşırken Hollandalı NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. kapsamındaki bireysel emeklilik portföyünü satmaya hazırlanıyor. İddiaya göre şirketler BES’i Özyeğin ailesinin yönettiği Fiba Emeklilik Hayat A.Ş.'ye satmak için görüşüyor.

Altın fiyatlarında yeni gelişme! Gram altın, ons altın, çeyrek altın...

Enflasyon ortamında güvenli liman olarak en çok tercih edilen yatırım aracı olan altın için Hollandalı ve Kanadalı dev banka yeni tahmin yaptı. Uzmanlar altın fiyatları için 2022 ve 2023 tahminlerini duyurdu.

Dünyanın ilk güneş enerjili arabası çıktı

Hollandalı merkezli elektrikli otomobil üreticisi Lightyear, bir ilke imza attı. Hollandalı merkezli şirket, güneş enerjisiyle çalışan ilk aracını tanıttı.

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Kanal İstanbul’a rakip! Dev baraj projesi!

Hollandalı bilim insanı Sjoerd Groeskamp, Kanal İstanbul’a rakip olan projesini tanıttı. Dev projede Fransa ile İngiltere ve İskoçya ile Norveç arasına iki adet baraj bulunuyor.

Avrupa Kanal İstanbul’a  talip!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul konusundaki eleştirilere tek tek yanıt verdi. Projenin maliyetinin 15 milyar $ olacağını, projeden ilk etapta yıllık 1 milyar $ gelir sağlanacağını ifade eden Bakan Turhan, “Hollandalı, Belçikalı ve Fransız firmalardan ilgi var” dedi...

Cahit Turhan'dan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul'la ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi ile Hollandalı, Belçikalı, Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar" dedi.

Frank Hoogerbeets: İstanbul depremi büyüklüğü 7'yi veya 8'i bulabilir!

Deprem kahini olarak ünlenen Hollandalı Frank Hoogerbeets, Türkiye hakkında yaptığı uyarılarla dikkat çekti. . İstanbul ve İzmir'i deprem konusunda uyaran deprem kahini, "7'yi bulabilecek bir deprem o bölgede olursa buna kimse şaşırmasın" şeklinde konuştu...

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Deutsche Bank, Hollandalı konut kooperatifine 175 milyon avro ödeyecek!

Hollandalı konut kooperatifi Vestia, Deutsche Bank’ın faiz türev ürünlerini uygunsuz şekilde sattığı için 175 milyon avro ödemeyi kabul ettiğini bildirdi...

Almanya, Amerika ve Hollandalılar Türkiye'den ev bakıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak Projeland, yabancı ülkelerin internette ev arama istatistiklerini açıkladı...

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Lübnanlı dolandırıcı İstanbul’daki dev hastaneye dadandı!

Lübnan asıllı bir doktor ve kendisini avukat olarak tanıtan bir Hollandalı doktor İstanbul’daki dev hastaneyi 28 milyon dolara almak için harekete geçti. Dolandırıcıların avukatlık bürosuna ödeme yapmaması üzerine soruşturma başlatıldı. 

Hollandalı Deerns Haberi

Hollandalı Deerns

Hollandalı mühendislik danışmanlığı firması Deerns, sürdürülebilir yapılar ve mimariler alanında dünyada önemli bir isme sahip. Deerns geçtiğimiz günlerde Türkiye ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Deerns Türkiye Ülke Müdürü görevini Rabia Recla üstlendi. Türkiye, Deerns'in dünya genelindeki 12. ofisi. Şirketin Hollanda dışında, Belçika, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve ABD'de ofisleri bulunuyor.


Deerns’in Türkiye’de şimdiye kadar yaptığı en önemli proje Borsa İstanbul’un Birincil Veri Merkezi Tasarımı oldu.


Deerns Group CEO'su Jan Karel Mak ile Türkiye'deki projelerini ve sürdürülebilir mimariyi konuştuk. 


Mimaride yüksek teknoloji önem kazanacak


Uzun vadeli bir bakış açısına sahip oldukları için Türkiye'de ofis açmaya karar verdiklerini söyleyen Jan Karel Mak, "Türkiye'de ofis açma kararımız hisse senedi fiyatlarından ya da Türk lirası kurundan kaynaklanmıyor. Türk ekonomisi ve toplumuna yönelik uzun...