28 / 04 / 2024

Home 34 Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat iletişim

Home 34 Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat iletişim

Home 34 Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Gürsoy ve Sefa Duman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu.

İki ilde satılık ve kiralık 34 gayrimenkul!

Ankara ve Aydın'da yer alan toplam 34 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte o ihale ilanları...

34 Frekans Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Frekans Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Canbek tarafından kuruldu.

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Home Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Türker Proje Gayrimenkul'den 2023'ün ilk yarısında 34 milyon 210 bin TL'lik zarar!

Türker Proje Gayrimenkul 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda 34 milyon 210 bin 963 TL zarar ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akın, Burak Erdem ve Ercan Akın ortaklığında kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

Home 34 Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat iletişim Haberi

Home 34 Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat iletişim

Home 34 Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Gürsoy ve Sefa Duman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu. 


Home 34 Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Site yönetimi ve danışmalık faaliyetinde bulunmak  2. Her...