28 / 04 / 2024

Hometown Şile tanıtım ofisi

Hometown Şile tanıtım ofisi

Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Hometown Şile projesinde 2+1 villa evler lansman dönemine özel olarak 119 bin liradan satılıyor...

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy S23`ün tanıtım tarihi ile ilgili flaş gelişme!

Son raporlara göre Galaxy S23 modelinin de selefine benzer bir tanıtım takvimi benimsemesi bekleniyor.

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Volkan Mengir tarafından kuruldu.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Ataköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Güler Demirci tarafından kuruldu.

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile bugün Fatih Kütük tarafından kuruldu.

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Muhammet Çağrı Daral tarafından kuruldu.

Hometown Şile tanıtım ofisi Haberi

Hometown Şile tanıtım ofisi


İstanbul'un Anadolu yakasında Şile bölgesinde hayata geçiriliyor olan Hometown Şile konut projesi Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim bilgilerinden önce proje detaylarına yer verelim.


Eyfel Yapı, inşasına devam ettiği çocuk kasabası konseptindeki Kidstown Riva projesinin ardından, Hometown Şile Evleri projesi ile çocukları Karadeniz'in temiz havası ve doğasıyla buluşturmayı hedefliyor.


Hometown Şile teslimleri 2015 yılının Aralık ayında gerçekleştiriliyor. Hometown Şile projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Hometown Şile daireler 63 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim için 0212 294 04 65 numaralı telefonu arayarak, Hometown Şile tanıtım ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Hometown Şile satış fiyatları lansman dönemine özel 2+1 villa evlerde 119 bin TL olarak belirlendi.


Hometown Şile Evleri projesi içerisinde, DVD kulübü, sinema odası,...