03 / 05 / 2024

Hopa stadyumu

Hopa stadyumu

Artvin'in Hopa ilçesine yeni bir stadyum yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksa Elektrik, Hopa’nın elektrik sorununu çözdü!

Kazancı Holding bünyesinde yer alan Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri, tarihinin en büyük sel ve heyelan felaketini yaşayan Artvin Hopa’da meydana gelen elektrik kesintisine hızla müdahale ederek bölge halkının yardımına koştu.

Hopa'daki sel mağdurlarına vergi ertelemesi!

Maliye Bakanlığı, Artvin’in Arhavi, Borçka ve Hopa ilçelerindeki tüm mükellefler için vergi uygulaması bakımından 29 Şubat 2016’ya kadar mücbir sebep hali ilan etti. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismi değişti!

Fenerbahçe'nin Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası stadının yeni ismi belli oldu. Sarı lacivertlilerin stadyumu bundan sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacak.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na yenileme kararı!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nda bakım çalışması başladı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu bakıma alındı!

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma 17 Eylül Şehir Stadyumu'nun 2015-2016 sezonuna hazırlanmasıyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu yeni sezona yetişecek mi?

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayan çim ve alt yapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, stadın önümüzdeki sezonun ilk maçına yetişmeyebileceğini söyledi.

İzmir Doğanlar stadyumu'nda çim tohumlar ekildi!

Bornova Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımını tamamlama aşamasına getirdiği Doğanlar Stadyumu’nda önemli bir aşama daha kaydedildi.

Bursa Büyükşehir stadyumu ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "220 milyon liralık bütçeyle belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu, 22 Ağustos'ta açılacak" dedi.

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hopa stadyumu Haberi

Hopa stadyumu

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Hopa ilçesine yeni bir stadyum yapılması önerisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorusunun Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bayraktutan, ''Artvin ilimizi başarıyla 3. Lig 1. Grupta temsil eden Artvin Hopaspor futbol takımı şuanda grubunda liderlik mücadelesi vermektedir. Hopa halkının futbola olan ilgisi başarıya olan inancı, bütün Hopa'yı hatta Artvin'i kenetlemiş durumdadır. Ancak fiziki koşulların yetersizliği başarıya böylesine inanmış bir şehri olumsuz etkilemektedir. Hopa halkı Devletimizden stadyum beklemektedir. Mevcut stadın yetersiz olmasından dolayı 2. Lig yolunda mücadele veren Artvin Hopaspor, stadın kapasitesinin az olmasından kaynaklı seyirci desteğini sahaya gerçek şekilde yansıtamamaktadır. İnsanlar türbinleri hınca hınç doldurmakta, çevre inşaat ve binalarda maçı izlemeye çalışmaktadır. Bu durum çağımıza yakışan bir durum olmadığı...