24 / 05 / 2024

Hot.E Hotel Investment Conference Europe

Hot.E Hotel Investment Conference Europe

2012 yılında 4,5 milyon turist kongre ve etkinlik için İstanbul'a geldi. Diğer illeri de kattığımızda bu rakam 6,5 milyon kişiye çıkıyor. Bu sirkülasyondan Türkiye'nin sağladığı net gelir ise 2,5 milyar dolar ve 5 milyar dolara çıkması hedefleniyor.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

25h Hotel Ortaköy'e mi geliyor?

Fitaş Sineması'nın sahibi olan Akdemir Ailesi, 25h Hotel'i Ortaköy'e getirmek için düğmeye bastı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Lujo Hotel'den Pina Adası açıklaması!

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum, atıl halde olan ve kaderine terk edilmiş Pina Yarımadasını 20 yıllığına kiraladı...

Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı Hotel Les Ottomans'ı eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti. Ünal Aysal için işler iyi gitmedi. Les Ottomans, 440 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Hotel Les Ottomans resmen 440.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada, 15,18, 23 ve 24 parselde yer alan Hotel Les Ottomans'ı 440 milyon 735 bin 355 TL'ye icradan satıyor...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Utopia World Hotel satılıyor!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel satılıyor,  ATG Anex Tourizm Grubuna kiralanması planlanan otel için 4 ay sonra alınan karar doğrultusunda satış süreci başlatıldı.

Ela Quality Resort Hotel değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ela Quality Resort Hotel'e  ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Hot.E Hotel Investment Conference Europe Haberi

Hot.E Hotel Investment Conference Europe


"Hot.E Hotel Investment Conference Europe" konferansında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat,  turizmde deniz, kum, güneş üçlemesinden uzaklaşarak, diğer turizm faaliyetlerinde de yükselen trendi yakalayan Türkiye'nin, Avrupalı yatırımcının gözündeki cazibesini daha da arttırdığını söyledi.


Avrupa'nın en önemli otelcilik yatırımları organizasyonu  "Hot.E Hotel Investment Conference Europe" 24-25 Eylül tarihleri arasında  Londra'da gerçekleştirildi. Konferansın A Focus on Turkey oturumuna katılan Çelikkanat, Avrupalı yatırımcılara Türkiye'deki yatırım fırsatlarını, turizm alanındaki teşvikleri, yerel bir ortakla çalışmanın önemini ve Türkiye'deki turizm potansiyelini anlattı.


Turizm gelirlerinin yüzde  30'u iş seyahatlerinden

Konuşmasında son bir yıl içinde dünya genelinde iş seyahatlerinin toplam seyahatler içerisindeki payının yüzde 15 oranında arttığını vurgulayan Çelikkanat,  2012 yılında ticari amaçlı seyahat harcamalarının 1,7 trilyon dolara ulaştığını vurguladı. Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'unun iş amaçlı seyahatlerden...