29 / 08 / 2024

Hotel Angelacoma yatırım 2015

Hotel Angelacoma yatırım 2015

Ortakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Umut Ortakçı, Hotel Angelacoma'nın son yıllarda teknik, teknolojik, fiziki ve hizmet boyutunda yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyledi..

Kaya Holding'den ilk yurt dışı otel yatırımı! Londra'daki Great Northern Hotel'i satın aldı! 

Kaya Turizm Grubu, yurt dışındaki ilk yatırımını Londra'nın en prestijli bölgelerden olan King's Cross'ta yer alan Great Northern Hotel'i satın alarak yaptı. 

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Limak Grubu yeni otel yatırımı yapacak!

Kavacık’taki Limak Eurasia Luxury Hotel’de Rus gazetecileri ağırlayan Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını paylaştı.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Hotel Angelacoma yatırımla hizmet yelpazesini genişletti!

Hotel Angelacoma'nın teknik, teknolojik, fiziki ve hizmet boyutunda yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyleyen Ortakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ortakçı, 6 milyon liralık yatırımla otelin hizmet yelpazesini genişlettiklerini kaydetti.

Sherwood Hotel'den Antalya Aksu'ya otel yatırımı!

Sherwood Hotel Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde 450 oda 900 yatak kapasiteli otel projesine başlayacak. Sherwood Hotel'in Aksu yatırımı yaklaşık 38 milyon TL'ye mal olacak...

Hotel Angelacoma yatırım 2015 Haberi

Hotel Angelacoma yatırım 2015

Hotel Angelacoma'nın son yıllarda teknik, teknolojik, fiziki ve hizmet boyutunda yeniden yapılanma sürecine girdiğini söyleyen Ortakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Umut Ortakçı, 6 milyon liralık yatırımla otelin hizmet yelpazesini genişlettiklerini kaydetti. Oda sayılarını 88'den 120'ye çıkardıklarını belirten Ortakçı, "Bay ve bayan olmak üzere iki bölümden oluşan spa alanımız hizmete girdi. Bin 200 metrekarelik spa alanımıza hamam, sauna, fitness, buhar ve tuz odaları yaptık. Toplantı ve düğün organizasyonlarına yönelik bin 500 metrekare kapalı alana sahip ve akıllı ev sistemiyle donatılan direksiz salon inşa ettik" dedi. 


Yaptıkları yatırımlar doğrultusunda kurumsallaşma adına da çalışmalarının bulunduğunu anlatan Umut Ortakçı, "Satış ve pazarlama gibi departmanlar oluşturduk. Bugün itibarıyla 72 personel ile hizmet veriyoruz" şeklinde bilgi verdi. 


Bu yıl özellikle toplantı ve düğün organizasyonlarına evsahipliği yapmayı hedeflediklerini...