10 / 05 / 2024

HSBC faizleri

HSBC faizleri

Aralık 2013’ten bu yana devam eden bankaların konut kredisi faiz oranları yarışına HSBC de katıldı. Banka en son Ocak ayında 60 ay vadeli oranlarını %1.05’den %1.15’e, 120 vadeli oranlarını ise %1.05’den %1.20’ye arttırmıştı.

Konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019'dan beri en yüksek seviyesinde!

Türk Lirası mevduat faizi ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. İhtiyaç kredisi yıllık faizleri yüzde 22,85'e ulaştı. TL bazlı konut kredi faizleri 39 baz puan artış göstererek yüzde 17,88 oldu ve konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019’dan beri olan en yüksek seviyesini gördü.

Konut kredisi faizleri yüzde 17.49 oldu!

4 Aralık haftasında tüketici kredilerinin 279.7 milyar lirası konut oldu. Yine aynı haftada TL bazlı konut kredi faizleri 139 baz puan arttı ve yüzde 17.49 olarak gerçekleşti.

Akiş GYO ve HSBC Bank arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Akiş GYO'nun HSBC Bank PLC'den kullanmış olduğu 23 milyon 482 bin 759,66 USD anapara bakiyesi bulunan kredisi kapatıldı ve bankadan kullanılacak krediye ilişkin kredi sözleşmesi imzalandı.

Konut kredisi faizleri zirve yaptı!

Bankaların güncel kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri geliyor. 2020'nin son aylarına girilmesiyle birlikte konut kredisi faizleri zirve yaptı. İşte bankaların güncel kredi faiz oranları...

Ev alacaklar dikkat! Kredi faizleri rekora koşuyor!

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların konut kredisi faiz oranı araştırmaları devam ediyor. Peki, güncel konut kredisi faizleri ne oldu? İşte detaylar...

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi faizleri tırmanışta!

Bankaların güncel kredi faiz oranları ev almak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri olarak gündemde. Konut kredisi faizleri ise Ağustos ayıdan beri artışa geçti. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte 200 bin TL'lik 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama...

Konut kredisi faizleri Kasım'ın ilk haftasında ne oldu?

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'tan beri artışta. Ev almak isteyen vatandaşlar güncel konut kredisi faizlerini merak ediyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte güncel konut kredisi faizleri...

Konut kredisi faizleri yükseldi!

Merkez Bankası'nın sıkılaştırma adımları konut kredisi faiz oranlarını etkiledi. Buna göre konut kredisi faizleri 16 Ekim haftasında önceki haftaya göre 6 baz puan yükselerek 15.10'a ulaştı.

Kurumların emlak vergisi alacakları, zam ve faizleri yapılandırılıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, diğer vergi ve harçlar, su, atık su, katı atık ücretleri, yol katılım payları, muhtelif ücretlerden kaynaklı kurum alacakları ve zam ve faizleri de yapılandırma kapsamına alınıyor" dedi.

Konut kredisi faizleri tırmanışta!

Mayıs-haziran aylarında dip yapan mevduat ve kredi faizleri her geçen gün yükseliyor. Konut kredisi faiz oranları da her gün artıyor.

Konut kredisi faizleri zirveye koşuyor!

Konut kredisi faiz oranları zirveye koşuyor. Sıfır konut için aylık yüzde 1'in altında faiz teklif eden tek kamu bankası var. Özel bankalarda ise konut kredisi faizleri yüzde 1.15 ile yüzde 1.80 seviyeleri arasında değişiyor.

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

Konut kredisi faizleri Eylül ayı sonunda ne oldu?

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri, son dönemde ev almak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ön plana çıkıyor. Peki konut kredisi faizleri Eylül ayı sonunda ne oldu?

HSBC faizleri Haberi

HSBC faizleri

Aralık 2013’ten bu yana devam eden bankaların konut kredisi faiz oranları yarışına HSBC de katıldı. Banka en son Ocak ayında 60 ay vadeli oranlarını %1.05’den %1.15’e, 120 vadeli oranlarını ise %1.05’den %1.20’ye arttırmıştı.


Mart 2014 ilk haftasında oranlarında yeniden artış kararı alan banka, 3-60 ay vade aralığındaki oranlarını %1.15’den %1.25’e, 61-120 ay vade aralığındaki oranlarını ise %1.20’den %1.25’e yükseltti.


120 Ay Vadeli Konut Kredisinin Faiz Oranı %1.25


KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, banka konut kredisi oranlarındaki en yüksek artışı, 0.10 puanla, 3-60 ay vade aralığında yaptı. Yapılan artışla beraber 3-120 ay vade aralığındaki tüm oranlar %1.25’te sabitlendi.


100 Bin TL Kredinin Taksiti 1.613 TL


Faiz oranlarında yapılan 0.05 puanlık artış, konut kredisi aylık taksitlerini 36 TL arttırdı. 10 yıl vadeli 100 bin TL konut kredisi...