27 / 04 / 2024

HSBC türkiye Kurumsal İletişim Grup Başkanı

HSBC türkiye Kurumsal İletişim Grup Başkanı

İletişim sektöründe 15 yıllık tecrübeye sahip Pınar Türker Rüstemoğlu, HSBC Bankası Türkiye Kurumsal İletişim Grup Başkanı ve HSBC Bankası Türkiye Yönetim Ekibi Üyesi oldu...

Türkiye'nin önde gelen şirketleri Here2Next projesini hayata geçirdi! Platforma üyelik şartları açıklandı

Türkiye’de ve global arenada kurumsal şirket-girişim iş birliklerinin katma değerine dikkati çekmek ve ekosistemde iyi uygulamaların ve öğrenimlerin paylaşılarak yaygınlaştırılmasını sağlamak üzere sektöründe öncü 9 kurum bir araya gelerek Here2Next platformunu hayata geçirdi

Dünyanın en büyük bankalarından HSBC Türkiye için dolar tahminini açıkladı! Hazırlanan son raporda çok konuşulacak detay

Türk Lirası, değer kaybetmeye devam ettikçe, bankalar tahmin raporlarını yeniliyorlar. HSBC ise yeni yıl sonu dolar ve enflasyon tahminlerini açıkladı. İşte detaylar…

Gözlemio Türkiye'de 5 yılda 100 şube açacak!

Gözlemio, geleneksel gözleme lezzetini kurumsal bir formata dönüştürdü. İlk şubesi Şişli'de açılan Gözlemio'nun kurucuları, 5 yılın sonunda Türkiye genelinde 100 şube açmayı hedeflediklerini belirtti...

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

GYODER ve Colliers’ten Türkiye gayrimenkul piyasası raporu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, uluslararası gayrimenkul hizmetleri şirketi Colliers iş birliği ile yabancı kurumsal yatırımcılara yönelik, ilk kez dünya gayrimenkul verilerinin karşılaştırıldığı kapsamlı bir rapor düzenledi. 

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Moody’s Türkiye'nin kredi görünümünü düşürdü!

Derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin not görünümünü negatif'e düşürdü. Türkiye'nin kurumsal gücünde yaşanan erozyon devam ettiğini gerekçe gösterdi.

Türkiye İMSAD’ın kurumsallığı tescillendi!

Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri, Türkiye İMSAD’a (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) “Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum” derecelendirme metoduna göre 10 üzerinden 8.25 notunu verdi.

HSBC Türkiye, konut kredisi faiz oranını yüzde 0,99’ çekti!

Bankaların konutta faiz indirimi açıklamaları peş peşe gelmeye devam ediyor. HSBC Türkiye, konut kredisi faiz oranını yüzde 0,99’a indirdiğini açıkladı.

Ayşegül Rona, JLL Türkiye’nin yeni finans direktörü oldu!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye’de Finans ve İdari İşler Direktörlüğü görevine Ayşegül Rona atandı. Ayşegül Rona, farklı sektörlerde 10 yılı aşkın profesyonel finans tecrübesine sahip.

JLL Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşınıyor!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye, Maslak Link Plaza’daki yeni ofisine taşınıyor. JLL Türkiye Mayıs ayı itibariyle yeni ofisinde hizmet verecek.

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin Pazarlama Müdürü oldu!

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

HSBC türkiye Kurumsal İletişim Grup Başkanı Haberi

HSBC türkiye Kurumsal İletişim Grup Başkanı

İletişim sektöründe 15 yıllık tecrübeye sahip Pınar Türker Rüstemoğlu, HSBC Türkiye Kurumsal İletişim Grup Başkanı ve HSBC Türkiye Yönetim Ekibi Üyesi oldu. Son olarak OMV Türkiye Petrol Ofisi’nde Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlenen Rüstemoğlu, GlaxoSmithKline’da İletişim ve Dış İlişkiler Müdürü, BASF’da Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgelerinden Sorumlu İletişim Müdürü, Koçbank’ta Stratejik Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü ve Yapı Kredi Bankası’nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Rüstemoğlu, 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun...