27 / 05 / 2024

Huawei türkiye tayfun söğütlü

Huawei türkiye tayfun söğütlü

Huawei, cep telefonu pazarında 2017 Kasım ayında yüzde 3,8 olan pazar payını 10 ayda yüzde 17'nin üzerine çıkardı. Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği İş Grubu Pazarlama Direktörü Söğütlü, "Büyük sponsorluklar gündemimizde. Ayrıca 2019'da ilk Huawei mağazasını açmak istiyoruz." dedi.

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro Türkiye'de!

Huawei, bugün Türkiye'de yeni akıllı saatlerini tanıttı. İşte Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro modellerinin özellikleri ve fiyatı...

Huawei Nova 11 serisi Türkiye'de satışa sunuldu! İşte özellikleri ve fiyatları!

Bugün, Huawei, Türkiye'de merakla beklenen yeni Nova 11 serisini tanıttı. İşte, kullanıcıların heyecanla beklediği özellikler ve satış fiyatlarıyla birlikte Huawei Nova 11 serisinin detayları...

Yenilikçi tasarımıyla Huawei Mate X3 Türkiye'de satışta:  Katlanabilir telefon dünyasına yeni bir soluk!

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X3, Türkiye'de sonunda satışa sunuldu. Uzun süredir merakla beklenen bu telefonun özellikleri ve fiyatı da artık belli oldu. Türkiye'de Huawei Mate X3'ü satın almak isteyenler için seçenekler mevcut.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Türkiye’den güneş enerjisinde sevindirici haber!  Elektrik üretme konusunda avantajlı

Huawei Türkiye Digital Power İş Grubu Direktörü Gavin Zhao, "Türkiye, yüksek güneş ve radyasyon potansiyeli ile güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda önemli bir avantaja sahip" dedi.

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro, Türkiye’de satışa çıkıyor! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Huawei markasının orta seviyeye hitap eden Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro akıllı telefon modelleri Türkiye’de de satışa çıkıyor. Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ile hızlı şarj gibi özellikleri ile dikkat çeken Huawei MatePad Pro’nun Türkiye’deki satış fiyatı belli oldu.  

Huawei MateBook X Pro Türkiye’de satışa sunuldu! 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Diz üstü bilgisayarda devrim. İşte Huawei MateBook X Pro’nun özellikleri ve fiyat listesiTeknoloji devi Huawei Türkiye, bugün dikkat çeken Huawei MateBook X Pro dizüstü modelini Türkiye’de satışa sunduklarını açıkladı.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Tayfun Küçükoğlu: Türkiye'nin inşaat malzemelerini karşılayacak kapasitesi var!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği  ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle açıklama yaptı. İşte İMSAD'ın o açıklaması...

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi daha da güçlenecek!

İnşaat malzemelerinin yüzde 100 yerli olması için başlatılan çalışmalarla ilgili konuşan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Ürünlerimizin kalitesi ve ihracat performansımız Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin gücünü yansıtıyor'' dedi.

Türkiye İMSAD Buluşmaları'nın 34'üncüsü gerçekleşti!

Türkiye İMSAD’ın geleneksel hale gelen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 34’üncüsü düzenlendi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında düzenlenen online toplantıda katılımcılara seslendi.

Tayfun Küçükoğlu Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri Derneği (İMSAD)’nin yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi…

Huawei türkiye tayfun söğütlü Haberi

Huawei türkiye tayfun söğütlü

Huawei, cep telefonu pazarında 2017 Kasım ayında yüzde 3,8 olan pazar payını 10 ayda yüzde 17'nin üzerine çıkardı. Ekonomist'ten Fatoş Bozkuş, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği İş Grubu Pazarlama Direktörü Tayfun Söğütlü ile bu başarıyı getiren stratejileri konuştu. 

Dünyada akıllı telefon pazarı büyürken Türkiye'de son iki yıldır bu alanda bir daralma söz konusu. 2016 yılında 12,6 milyon adet satış yapılan Türkiye akıllı cep telefonu pazarında geçen yıl 11,4 milyon adet satış ve 4,3 milyar dolar satış hacmiyle tamamlandı. Bu yıl ise beklenti satışların 10,6 milyon adet olması ve dolayısıyla geçen yıla göre yüzde 7 düşüş göstermesi yönünde. Bu gerilemede döviz kurlarındaki artışın etkisi büyük.

Ancak bu pazarda faaliyet gösteren tüm şirketler düşüşten aynı oranda etkilenmiyor. Türkiye'ye 2014'te tüketici ürün grubu olarak da...