06 / 05 / 2024

hüber köşkü korusu restorasyon

hüber köşkü korusu restorasyon

Cumhurbaşkanlı Huber Köşkü korusunun restorasyon çalışmaları proje aşamasında. Yeniköy - Tarabya yolu üzerindeki Huber Köşkü korusunda yer alan Faytonhane alanında yeni bina projesi de gündemde.

Hâl çıkışı farklı raf ücreti farklı! Aradaki uçurumu karekod okutarak öğrendiler

Ürünlerin hal çıkış ücretleri ile raf ücretleri arasında oluşan büyük fark, 'Hal Kayıt Sistemi' ile tespit edildi. Halden kilosu 18 TL'ye çıkış yapan eriğin ücretinin raflarda 59 TL'ye satılması vatandaşın tepkisine sebep oldu.

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de Enes Küçükdalgıç ve Hüseyin Küçükdalgıç ortaklığında kuruldu.

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Konya Hüyük TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Hüyük projesinde yer alan 11 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Aksaray Pazartepe Höyük doğal sit alanı ilan edildi!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Karaören Köyü sınırları içerisinde kalan Pazartepe Höyük'ün 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. 

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Yassıhöyük Mahallesi, 109 ada 1 parselde yer alan fabrika ve arsasını 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

H Y H Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Y H Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Almallouhı ve Hossın Almalouhı ortaklığında kuruldu.

hüber köşkü korusu restorasyon Haberi

hüber köşkü korusu restorasyon


Tarabya'da Huber Korusu içerisinde yer alan Huber Köşkü restore edilecek. Geçtiğimiz Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Huber Köşkü yerine, Çengelköy'de restorasyonu tamamlanan Vahdettin Köşkü'nü çalışma ofisi kullanacağı söylenmişti. 


1985 yılında Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilen Huber Köşkü birbirine eklenen iki binadan oluşan bir konak, konağın kuzeyinde yine büyük bir özenle yapılan ahır ve arabalık bölümlerinden oluşan Faytonhane, Setüstü Köşkü, Av Köşkü, sera ile değerli ağaçların oluşturduğu bitki örtüsü ve heykel grupları, duvarlar ve nişlerden oluşuyor.


64 bin 691 metrekarelik koruluğun içerisinde yer alan Huber Köşkü'nün restorasyon çalışmaları proje aşamasında. Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi içerisinde kalan köşkte çalışmaların iki yılda tamamlanması hedefleniyor.


Huber Köşkü'nün restorasyonunun yanı sıra Faytonhane alanına ilişkin yeni bina projesi de İstanbul 3 nolu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun gündeminde. 



Sezgin Tanrıkulu:...