02 / 05 / 2024

Hudson Yard mahallesi binaları

Hudson Yard mahallesi binaları

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

İzmir Karaburun'da depremde evi hasar gören ailelere kira yardımı yapılıyor!

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

İdlib'te briket evlerden Bursa Mahallesi inşa edilecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye'nin İdlib kentinde briket evlerden Bursa Mahallesi kuracak.

İdlib'e 248 konutluk Pendik Mahallesi kurulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin öncülüğünde başlatılan İdlib Yardım Kampanyasında yaklaşık 150 bin Pendikli öğrenci, okul harçlıklarından topladıkları 525 bin TL ile İdlib'e Pendik Mahallesi kuracak. 

Hudson Yards New York'un en pahalı mahallesi! 

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

Bingöl'de kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımları başladı!

Bingöl Belediyesince, Kültür Mahallesi'nde başlatılan 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hak sahiplerine kira yardımı yapılmaya başlandı. 

Bingöl Belediyesi kira yardımlarına başlıyor!

Bingöl Kültür Mahallesi’nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapu devri işlemleri tamamlanan hak sahiplerine kira yardımı yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımları!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Öz’ün çatı tadilatı için malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Geredeli Mahallesi’nde yaşayan Kadriye Sülün’e inşaat malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde oturan Songül Ünal’a inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Hudson Yard mahallesi binaları Haberi

Hudson Yard mahallesi binaları


Hudson Yards, Manhattan'ın batısında 28 hektarlık bir alana inşa edilen bir mahalle. Bir zamanlar otobüs durağı olarak kullanılan mahalle şimdilerde sadece milyonlarca dolarlık ve hala çoğu boş olan rezidanslarıyla ve alışveriş merkeziyle değil, sosyal medyadaki yeriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Amerikanın Sesi'nde yer alan haber göre, Vessel, yani "Araç" adı verilen 16 katlı sanat eseri, Instagram’ın en büyük paylaşımlarından biri. Aslında yapının adı tam da konmuş değil. Şişe takılmış dönere benzediği için halk arasında tavuk döner anlamına gelen Şavarma olarak adlandırılıyor.

2 bin 500 basamaktan oluşan 154 merpene sahip eser İngiliz tasarımcı Thomas Heatherwick tarafından tasarlandı. 87 çelik parçanın taşıdığı eser İtalya’da bir fabrikada üretildikten sonra Amerika’ya deniz yolu ile getirilmiş. Newark limanından Amerika’ya girdikten sonra ise Hudson Nehri yoluyla Manhattan’daki...