08 / 05 / 2024

hülya nergis asgari ücret

hülya nergis asgari ücret

Asgari ücrete yapılacak zam tartışmaları AK Parti içinde de gündemin birinci sırasında yer alıyor. Asgari ücrete 2022 yılında yapılacak ikinci zammın tarihi belli oldu. Türkiye'nin beklediği haber canlı yayında AK Partili vekil tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Hülya Kefeli Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Hülya Kefeli kimdir? İşte Hülya Kefeli'nin biyografisi...

Türk-İş'ten hükümete asgari ücret tepkisi!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücretle ilgili olarak AK Parti hükümetine tepki gösterdi.

Asgari ücret belli oldu mu? 2023 asgari ücret ne kadar? Asgari ücret ne zaman açıklanacak?

Çalışan herkesin bir numaralı gündem maddesi olan asgari ücrete dair yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Peki, AKP Parti hükümetinden asgari ücret ile ilgili kim, neler dedi? Asgari ücret ne kadar olacak? İşte detaylar…

Hükümet asgari ücrete üçüncü zam için tarih verdi! 8 bin lira mı oluyor?

Milyonlarca çalışan vatandaşın gözü kulağı aralık ayında karar verilecek olan asgari ücret rakamında. Zaman yaklaştıkça asgari ücret ile ilgili yeni tahminler de gelmeye devam ediyor. Peki asgari ücret 8 bin lira mı olacak? İşte detaylar…

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Asgari ücrete ek zam miktarında flaş gelişme! Zamlı maaşlar hesaplara ne zaman yatacak belli oldu

Türkiye'de asgari ücrete yapılacak ek zam oranı üzerinde yapılan çalışmalarda sona gelindi. Hükümet asgari ücretteki artış miktarını kamuoyuna açıkladı. Asgari ücretin maaşlara ne zaman yansıyacağı da belli oldu.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrete ara zam miktarının açıklanacağı tarihi duyurdu

Hükümetin asgari ücrete yapacağı ara zamla ilgili çalışmalar son şeklini aldı. Kamuoyunda asgari ücrete yapılacak zamla ilgili haberler gündemin ilk sıralarını meşgul ederken herkesin merakla beklediği tarihi Bakan Bilgin duyurdu. İşte detaylar...

Hükümetin asgari ücret ve emekli maaşlarına yapacağı zam miktarı açıklandı! İşte zamlı maaş miktarı

Hükümetin Temmuz ayında asgari ücrete yapacağı ek zam ve emekli maaşlarına yapacağı artış miktarının kaç olacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, maaşlara gelecek zam miktarını canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.

Asgari ücrette sürpriz dolar etkisi! Dövizdeki artış maaşlara yansıdı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan yüzde 50'lik zam dolar kurundaki hareketlilik ve enflasyon nedeniyle 6 ayda alım gücünü kaybetti. Hükümetin asgari ücretliyi enflasyona karşı ezdirmeyeceğiz açıklamalarının gölgesindeki maaşların akıbeti belli oldu. İşte dikkat çeken rakamlar..

Asgari ücrete büyük zam! Net rakamı bizzat çıkıp açıkladı

Asgari ücretin yükselen enflasyon neticesinde 2022 yılının ilk 6 ayını göremeden erimesi asgari ücrete yarı yıl zammını gündeme getirdi. Hükümein asgari ücrete ek zam çalışması devam ederken ücretlere ilk zam haberi geldi. Artış oranını bizzat açıkladı.

Hükümetten asgari ücrete Temmuz zammı açıklaması! Maaşlarda yüzde kaç artış olacak?

Yılbaşında asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik zam sonrası maaşlar 4 bin 253 liraya çıkmıştı. 2022 yılının ilk dört ayında enflasyon yüzde 70'e dayandı. Asgari ücrete ara zam formülü hükümetin gündemine geldi. Temmuz'da asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

hülya nergis asgari ücret Haberi

hülya nergis asgari ücret

Asgari ücrete 2022 yılında ikinci zam ne zaman yapılacak sorusu son günlerin en çok gündeme gelen konusuydu. 'Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon nedeniyle Asgari Ücret Tespit Komisyonu haziran ayında tekrar bir araya gelmeli ve yeni bir değerlendirme yapılarak, şayet verilen zammın üzerinde bir enflasyon varsa bu enflasyon farkı, memurlar ve emekliler de olduğu gibi asgari ücretle çalışan işçilerimize de yansıtılmalı' görüşü kamuoyunda dillendiriliyor.

Ekonomistler, 'Bütün dünyada emtia fiyatları arttı ama Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarının neredeyse dörtte biri KDV ve ÖTV. Akaryakıtta KDV ve ÖTV kaldırılmalı ve vatandaş rahatlatılmalı. Akaryakıta yapılan artış pek çok üründe artışa neden oluyor' diyerek asgari ücretin yılın ikinci yarısında zam görmesinin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekiyor. 

"EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ İLE İLGİ DÜZENLEME YOK"

Tüm bu gelişmeler ışığında gözler hükümetten gelecek haberlere odaklanmış durumda. AK Parti'den emekli maaşları,...