08 / 05 / 2024

Hunan\'da patlama

Hunan\'da patlama

Çin'in Hunan Eyaleti'nde, otoyol inşaatı kapsamında yapımı devam eden bir tünelde meydana gelen patlamada 20 işçi yaşamını yitirdi

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Kredi kartlarında kırmızı alarm! Vatandaş borca battı!

Geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına başvuranların sayısı her geçen gün artıyor. Başvuru arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da patlama yaşanıyor. Temmuz ayında 180 bin kişi borcundan dolayı takibe düştü.

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

Rusya'da konut sektöründe başı Moskova ve St. Petersburg çekiyor!

Rusya'da düşük faiz ve teşvikli ipotek programı sayesinde patlama yapması öngörülen konut sektörü, birkaç bölge dışında durağanlığını sürdürüyor. Rusya'da 800'ün üstünde şehirde tek bir yeni inşaat projesi olmadığı belirtiliyor.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının ruhsatı iptal edilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'da patlama yaşanan havai fişek fabrikasının ruhsatının iptal edileceğini belirtti.

Sakarya'da patlama yaşanan havai fişek fabrikası konut ruhsatıyla yapıldı iddiası!

Afet uzmanı Dr. Kubilay Kaptan 4 işçinin hayatını kaybettiği havai fişek fabrikasındaki patlamaya sebep olan ihmaller zincirine ilişkin, fabrikanın sıradan bir konut gibi inşa edildiğini vurguladı...

Türklerin radarındaki Karadağ’da inşaat sayısında patlama!

Karadağ'da inşaat işlerinin son beş yılda ikiye katlandı. Karadağ’da, Türk markalar rezidans kültürü ile fark yaratırken, Türk yatırımcılar da ev alma yarışında Rusya’dan sonra ikinciliğe yükseldi...

İtalya'da doğalgaz patladı: 2 katlı bina çöktü!

İtalya'da doğalgazdan kaynaklı patlama oluşan iki katlı bina çöktü. Olay sonucunda 2 kişi ise hayatını kaybetti.

Ankara'da hafriyat alanında patlama: 1 ölü, 3 yaralı!

Ankara Altındağ'da tapu kadastro binası inşaatı için hafriyat çalışmalarının sürdüğü arazide meydana gelen patlamada bir işçi öldü, 3 işçi yaralandı.

Bursa'da sıfır konutta patlama!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarlarından Feridun Eyüpoğlu bugün köşesinde Bursa'da konut satışlarından bahsetti. İşte o yazı...

Twin Grand Towers İzmir Torbalı'da yükseliyor!

İkra İnşaat&Petrol ve Grand İnşaat Petrol firmaları Torbalı Ayrancılar’da ikiz kuleler inşa edecek.10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor.

Torbalı'da ayda bin tapu el değiştiriyor!

Henüz 10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor. Ayda bin tapunun el değiştirdiği. 2 bin 500 inşaat ruhsatının verildiği ilçede müteahhit sayısı da 400'ü geçti.

Konut sektöründeki patlama nedeniyle borçlanma yükseldi!

Kredi kartı sayısı 2014'in ilk yarısında 200 bin adet artarken, bu rakam 2015'in ilk 6 ayında 800 bin oldu. Konut sektöründeki patlama nedeniyle borçlanma oranlarını yükseltirken, vatandaş gelecek yıllarını da ipotek altına aldırmış durumda.

Hunan\'da patlama Haberi

Hunan\'da patlama

Otoyol Güvenliği Bürosu yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre patlama, Yanling ve Ruçeng kentleri arasında yapımı süren otoyoldaki tünelde dün meydana geldi. İsimlerini açıklamak istemeyen yetkililer, araçtan patlayıcılar indirildiği sırada patlamanın gerçekleştiğini söyledi. Kazada yaralanan bir kişinin de tedavi altına alındığı belirtildi. Geçtiğimiz kasım ayında meydana gelen benzer bir patlamada da 7 kişi ölmüş, 200 kişi...