29 / 04 / 2024

hurda fiyatı

hurda fiyatı

İnşaat sektöründeki fahiş zamlar yerini indirimlere bıraktı. Geçtiğimiz haftadan itibaren demir fiyatlarına adeta indirim yağmuru yağıyor. İndirimlerin ardı arkası kesilmezken demir fiyatları dip seviyelere düştü. İşte 19 Nisan 2022 demir fiyat listesi...

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına okkalı zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 2 Eylül 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, piyasadaki arz ve talep dengesi ile ve aynı şekilde üresel ekonomik faktörlere göre değişkenlik gösteriyor. Hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün yüzde 1,24 yükselişe geçen bakır fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile hurda bakır fiyatlarına da zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Rekor göründü! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatlarında rekor fiyatlar görüldü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile hurda fiyatlarına dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları 3 haftanın zirvesine çıkarken demir cevheri vadeli fiyatları Temmuzda en altın çağını yaşadı. Bu gelişmeler hurda fiyatlarını etkiledi ve hurdaya büyük zam geldi.  Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi merak ediliyor. Her gün güncellenen bakır ve demir hurda fiyat listesinin bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuzda en altın çağını yaşadı. Demir cevheri vadeli fiyatlarının artması hurda fiyatlarını da etkiledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! 7 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamların ardından hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 7 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

hurda fiyatı Haberi

hurda fiyatı

İnşaat sektörü 2022 yılına dev zamlarla başladı. Gelen zamların ardı arkası kesilmezken sektör temsicileri ve müteahhitler isyan ettiler. Döviz piyasasının yükselişe geçmesi inşaat malzemelerini de yüksektirken fiyat artışı altında ezilenler ise ev sahibi olmak için hayal kuranlar oldu.

FAHİŞ ZAMLAR YERİNİ İNDİRİME BIRAKTI

Ev almak isteyen vatandaşlar fahiş zamlar karşısında artık ev alamaz hale geldi. Yarım kalan projeler, isyan eden müteahhitler inşaat sektörünün gündeminden düşmezken indirim haberleri gelmeye başladı.

Geçtiğimiz haftadan itibaren demir fiyatlarına üst üste indirimler gelmeye devam ediyor.  Bugün ince ve kalın demire, kütük ve hurda fiyatlarına indirim geldi. Demir fiyatlarına en az 100 lira indirim gelirken en fazla 200 lira indirim geldi.

Peki 1 ton demir kaç lira? Demir fiyatları ne kaç lira oldu? Demir...