02 / 05 / 2024

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! 7 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! 7 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamların ardından hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 7 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Bakır ve demir cevheri vadeli fiyatlarının yükselmesi ile hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatlarına bugün 9 lira 50 kuruş zam geldi. Hurda fiyatları Temmuz ayında en yüksek rakamlara ulaşırken, bu güne kadar gelen en yüksek zam test edilmiş oldu. Gelen zamdan sonra soyma bakır 020 kg arası fiyatı 195,60 lira oldu.

BAKIR VE DEMİR FİYATLARI YÜKSELDİ!

Demir cevheri vadeli fiyatları Temmuz ayından en altın çağını yaşadı. Demir cevheri vadeli fiyatları bu ay yükselişe geçerken  Çin'in Dalian Emtia Borsasında en çok işlem gören Eylül demir cevheri kontratı, Haziran ayında yüzde 17 yükselerek 113 dolara kadar çıktı.

Bakır fiyatlarında ise bugün yukarı yönlü hareketlilik gözlemlendi. Bakır fiyatları haftanın son işlem gününde  yüzde 0,34 yükselişe geçerken 8 bin 278 oldu.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 7 Temmuz 2023 hurda fiyatları....


 


Geri Dön