23 / 07 / 2024

hurda uçaklar ev mi oluyor

hurda uçaklar ev mi oluyor

İngiltere’de hurdaya gidecek uçaklar lüks bahçe evlerine dönüştürülüyor. Havuz kenarı rahatlama alanı veya kış bahçesi olarak kullanılabilecek bu evlerin fiyatları 22 bin sterlinden başlıyor.

THY açıkladı! Tüm uçaklarda ücretsiz olacak olan yeni uygulama ne?

Türk Hava Yolları (THY) ile TÜRKSAT arasında anlaşma imzalandı. THY, tüm uçaklarında yolcularına ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sağlayacağını duyurdu. Buna göre, proje bu senenin sonunda başlamış olacak.

Son bir ayda araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş hızlandı!

Altın ve para piyasaı uzmanı İslam Memiş, son bir ayda Türk lirasına ciddi geçiş olduğunu açıkladı. Vatandaşların çoğu araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş yaptığını belirtti.

THY’nin uçakları Londra’dan konut almak isteyen Türklerle dolup taşıyor!

Ülkemizde son senelerde yaşanan yüksek enflasyon ile beraber 2 sene önce kira artış olanlarına getirilen yüzde 25 sınır uygulaması, emlak yatırımcılarını da yurt dışına yöneltti.

ATEM Başkanı Akçam evini satanlara seslendi! Pişman olacaksınız!

Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bazı nedenlerden dolayı evini satan yatırımcılara seslendi. Şu an ev satmak karlı olsa da uzun vadede evini satanlar pişman olacak dedi.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Kira fiyatları vatandaşı neredeyse sokağa mahkum edecek! 3 yıl önce 4 bin 500 TL olan kira şimdi 65 bin TL oldu!

Gazeteci Bilgin Gökberk, bir arkadaşının Kalamış'taki sokak arasında tuttuğu bir ev için 3 yıl önce 4 bin 500 TL kira verirken, ev sahibinin şimdi kendisinden 65 bin lira istediğini anlattı. İşte o paylaşım...

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Kiraya yüzde 191 zam isteyen ev sahibinin dairesi çürük çıktı!  

Bir ev sahibi hamile kiracısını yasal olmayan yüksek zamma zorunlu bırakmaya çalıştı. Başarılı olamayınca tahliye davası açıldı ve mahkeme ertelendi. Bu sırada binanın çürük olduğu belirlendi. Ev sahibi bu sefer kracısına "Evden çıkma" diye yalvarmaya başladı...

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

Kiracılar aman dikkat! Ev sahipleri artık bu yönteme başvuruyor!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar artarak devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, mahkemelerde dava yoğunluğu var. Ev sahipleri son dönemlerde artık yeni bir yönteme başvuruyor o yöntem de "sözleşme uyarlama davası" olarak belirtildi.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kiraya yüzde 25 zam sınırının uzatılma ihtimali de fiyatları uçurdu! Ev sahipleri önceden zam yapıyor! 

Kiraya yüzde 25 zam sınırının uzama ihtimali, bazı konut sahiplerinin hareketlenmesine ve kira bedellerine önceden zam yapmasına sebep oldu. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

hurda uçaklar ev mi oluyor Haberi

hurda uçaklar ev mi oluyor

İngiltere’de yaşayan 52 yaşındaki David Palmer ile mobilya tasarımcısı kızı Emily Palmer, hurdaya gidecek uçak bölmelerinden lüks bahçe evleri yaratıyorlar.


Fiyatları 22-25 bin sterlin (82-94 bin TL) arasında değişen bu evler, havuz kenarı rahatlama alanı veya kış bahçesi olarak kullanılabiliyor. Baba-kız, ilk evlerini bir zamanlar Türkiye’yede turist taşımış bir uçaktan yapmış. David “ilk evimiz ne kadar pahalıya patlasa da uçağın dış görünümünü aynı tutarak mükemmel bir sonuç elde ettik” dedi.  ...