09 / 05 / 2024

Hurdacı esnafı sanayi sitesi

Hurdacı esnafı sanayi sitesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hurdacı esnafının projelendirmesi devam eden Temsa Fabrikası civarındaki Adana Seyhan Büyük Sanayi Sitesi’nde yeni işyeri sahibi olması için kolaylık sağlama sözü verdi

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Eksik tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Mersinli esnaf, yeni ihtisas sanayi siteleri istiyor!

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kangren haline gelen sanayi sitesi sorununun çözülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

İdealist Kimya Metal İnşaat Nakliyat Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdealist Kimya Metal İnşaat Nakliyat Hurdacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necip Algür tarafından kuruldu. 

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ küçük sanayi sitelerini inşa ediyor!

Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Küçük sanayi sitelerinin inşasında TOKİ'yi etkin olarak kullanıyoruz'' dedi.

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

Şemdinli sanayi sitesine kavuşacak!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapılan ve ilk olma özelliğine sahip sanayi sitesinin esnafın yüzünü güldürmesi planlanıyor. Yaklaşık 8 milyon lira maliyetle 16 bin metrekare alan üzerinde yükselen site 50 iş yerinden oluşacak.

Kırıkkale'ye sanayi sitesi müjdesi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sanayi esnafına beklenen müjdeyi verdi. 

Hurdacı esnafı sanayi sitesi Haberi

Hurdacı esnafı sanayi sitesi


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir İlçesi’nde metro güzergahı üzerinde kaldığı için ruhsatları iptal edilen, elektrik ve su aboneliklerine son verilen hurdacı esnafının sorunlarını dinledi. Başkan Hüseyin Sözlü, daha çok ikinci el yedek parça satışı yapan 40 kadar esnafın site düzeninde yeni işyerlerinde mesleklerini sürdürmeleri için belediye olarak kolaylık sağlayacaklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül ile birlikte metro güzergahı üzerinde bulunduğu için 8 yıl önce kamulaştırma kararı alınan hurdacı esnafıyla Meclis Salonu’nda buluştu.


YARIM ASIRLIK ESNAF DERT YANDI


Hurdacı esnafı sözcüsü Abdullah Kocaman, yaklaşık 60 yıldır Sarıçam Deresi ile Kozan Yolu arasındaki 15 dönüm alandaki işyerlerinde mesleklerini sürdürdüklerini, kazalı taşıt ve hurda araçların yedek parçalarını ekonomiye geri kazandırarak geçimlerini sağladıklarını dile getirdi. 8 yıl...