19 / 05 / 2024

Hurdacılar Sitesi iletişim

Hurdacılar Sitesi iletişim

Antalya'da otluk alanda başlayarak Hurdacılar Sitesi'ne sıçrayan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında site içindeki 5'ten fazla hurda deposu, hurdaların konulduğu konteynerler ve açık alandaki hurdalar zarar gördü...

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Vezirköprü'de hurdacılar ve keresteciler sitesi kurulacak!

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Hurdacılar, Keresteciler Yıkım ve İnşaat Malzemeleri Sitesi inşaatına gelecek yıl mart ayına kadar başlamayı planladıklarını söyledi

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

Keçiören Hurdacılar kavşağına ‘U’ dönüşü köprüsü!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi kavşağına yeni bir bağlantı noktası inşa ediyor.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’na yeni bir bağlantı noktası inşa ediyor. Projenin ilk aşaması olan Hurdacılar Sitesi'ndeki "U" dönüş köprüsünün yapımına başlandı.

Ankara Hurdacılar Sitesi'nde icradan 3.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Ankara 19. İcra Dairesi, Ankara Yenimahalle Hurdacılar Sitesi'nde bulunan 2 bin 910 metrekare fabrikayı satışa çıkardı. Yapı ruhsatı olmayan fabrikanın toplam satış bedeli 3 milyon 784 bin 750 TL olarak belirlendi.

Kepez Başköy'e Hurdacılar Sitesi geliyor!

Kepez Belediye Meclisi, Başköy Hurdacılar Sitesi ve çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen uygulama imar planı oy birliği ile kabul etti.

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim!

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim için 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yılın ikinci çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 461 bin TL'den başlıyor.

Samsun Canik Hurdacılar Sitesi’nin yıkım işleminde sona gelindi!

Canik İlçesi Yeni Mahalle’de bulunan Hurdacılar Sitesi’nin yıkım işleminde sona yaklaşıldı. İşi alan yüklenici firma tarafından bilinçsizce sürdürülen yıkım işleminin yüzde 70'i tamamlandı.

Hurdacılar Sitesi iletişim Haberi

Hurdacılar Sitesi iletişim

Baraj Mahallesi'ndeki otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan ve Hurdacılar Sitesi'ne de sıçrayan yangına Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı 12 itfaiye ekibi müdahale etti. Ekipler, saatteki hızı zaman zaman 60 kilometreye kadar çıkan rüzgarın etkisiyle söndürme çalışmalarında güçlük yaşadı.


Yangında site içindeki 5'ten fazla hurda deposu, hurdaların konulduğu konteynerler ve açık alandaki hurdalar zarar gördü. Bazı işletme sahipleri, yangın söndürme çalışmaları sırasında fenalık geçirdi. Bazı işyeri sahipleri de itfaiye ekiplerine su taşıyarak yardımcı olmaya çalıştı.


Yangın sırasında site içindeki yağ varillerinin patlaması sonucu, alanın doğusundaki Bayır Sitesi'ndeki bazı evlerin camları kırıldı. Bayır Sitesi'nin bahçesinde bulunan 07 V 3764 plakalı minibüs de alevler nedeniyle yandı. Minibüs kullanılamaz hale geldi. 


Söndürme çalışmalarına katılan 6 itfaiye eri, dumandan etkilenerek Akdeniz Şifa Hastanesine sevk edildi. Polis...