10 / 05 / 2024

hurdacılar sitesi yangın

hurdacılar sitesi yangın

Antalya'da otluk alanda başlayarak Hurdacılar Sitesi'ne sıçrayan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında site içindeki 5'ten fazla hurda deposu, hurdaların konulduğu konteynerler ve açık alandaki hurdalar zarar gördü...

Ankara Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı!

Ankara Yenimahalle'de Hurdacılar Sitesi'nde faaliyet gösteren bir plastik geri dönüşüm toplama dükkanında çıkan yangında, 5 kişi dumandan etkilendi.

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Türkiye'de yapıların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, Türkiye'de yapıların yüzde 80’inde yangın güvenliği olmadığını ifade etti. 

Vezirköprü'de hurdacılar ve keresteciler sitesi kurulacak!

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Hurdacılar, Keresteciler Yıkım ve İnşaat Malzemeleri Sitesi inşaatına gelecek yıl mart ayına kadar başlamayı planladıklarını söyledi

Erzurum Mahrukatçılar Sitesi taşınıyor!

Mahrukatçılar Sitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeyle Kuzey Çevre Yolu’na taşınacak.

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil olmalı!

Kentsel dönüşüm ve revize imar planına Toptancılar Sitesi’nin de dahil edilmesini talep eden Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, “Halimizin daha modern olması için bu yönde çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil edilmeli!

Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, Toptancılar Sitesi’nin kentsel dönüşüm ve revize imar planına dahil edilmesini talep etti.

hurdacılar sitesi yangın Haberi

hurdacılar sitesi yangın

Baraj Mahallesi'ndeki otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan ve Hurdacılar Sitesi'ne de sıçrayan yangına Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı 12 itfaiye ekibi müdahale etti. Ekipler, saatteki hızı zaman zaman 60 kilometreye kadar çıkan rüzgarın etkisiyle söndürme çalışmalarında güçlük yaşadı.


Yangında site içindeki 5'ten fazla hurda deposu, hurdaların konulduğu konteynerler ve açık alandaki hurdalar zarar gördü. Bazı işletme sahipleri, yangın söndürme çalışmaları sırasında fenalık geçirdi. Bazı işyeri sahipleri de itfaiye ekiplerine su taşıyarak yardımcı olmaya çalıştı.


Yangın sırasında site içindeki yağ varillerinin patlaması sonucu, alanın doğusundaki Bayır Sitesi'ndeki bazı evlerin camları kırıldı. Bayır Sitesi'nin bahçesinde bulunan 07 V 3764 plakalı minibüs de alevler nedeniyle yandı. Minibüs kullanılamaz hale geldi. 


Söndürme çalışmalarına katılan 6 itfaiye eri, dumandan etkilenerek Akdeniz Şifa Hastanesine sevk edildi. Polis...