04 / 05 / 2024

hürriyet gayrimenkul ödülleri

hürriyet gayrimenkul ödülleri

Hürriyet Dünyası gayrimenkul sektörünün en iyilerinin ödüllendireceği yarışma için düğmeye bastı.Şehre imza atan en iyi projelerin yarışacağı ‘Sign Of The City Awards’ta kazananlar 6 Kasım’da açıklanacak.

Sign Of The City Awards’ta kazananlar 6 Kasım’da açıklanacak!

Hürriyet Dünyası gayrimenkul sektörünün en iyilerinin ödüllendireceği yarışma için düğmeye bastı.Şehre imza atan en iyi projelerin yarışacağı ‘Sign Of The City Awards’ta kazananlar 6 Kasım’da açıklanacak.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Mohammad Souleman tarafından kuruldu. 

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin birincisi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Dünya'nın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2020 anketinin kazananları belirlendi.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Fatma Kaplan Hürriyet, müteahhitlerle bir araya geldi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda İzmit'te  faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi.

hürriyet gayrimenkul ödülleri Haberi

hürriyet gayrimenkul ödülleri


Altın Kelebek ve Kırmızı gibi prestijli ödülleriyle yıllardır adından söz ettiren Hürriyet Dünyası şimdi de gayrimenkul sektörünün en iyilerinin yarışacağı yeni bir ödülü hayata geçiriyor.  Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katacak, ‘şehre atılan imza’ anlamına gelen ‘Sign Of The City Awards’ yarışması önceki gün Hürriyet CEO’su Ahmet Özer’in ev sahipliğinde Rahmi Koç Müzesi’nde tanıtıldı. Gayrimenkul ve mimarlık sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı bir etkinlikle tanıtılan yarışmanın, dünyaca ünlü sahne şovlarının da yer alacağı final gecesi, 6 Kasım’da Four Seasons Hotel’de gerçekleşecek.


SON BAŞVURU 15 EYLÜL


Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan etkinlikte yaptığı konuşmada gayrimenkul sektörünün Türk ekonomisi için önemine dikkat çekti. Tandoğan, inşaat sektörüne yeni bir soluk getirecek yarışmada, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden kabul edilen...