23 / 07 / 2024

Hürsoy İnşaat yapıları

Hürsoy İnşaat yapıları

Genelde kaliteli sosyal konut yapan Hürsoy İnşaat ilk kez havuzlu, güvenlikli yaklaşık 100 lüks konut yapmayı hedefliyor. Hürsoy İnşaat civarda yapılan birçok konutun dışında farklı bir proje oluşturmaya çalışıyor.

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Baybars İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölük tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Bukaya İnşaat Yapı Mamulleri Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukaya İnşaat Yapı Mamulleri Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karakuş tarafından kuruldu.

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Çeliker tarafından kuruldu.

Mvi İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvi İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Göğtaş tarafından kuruldu.

Hürsoy İnşaat yapıları Haberi

Hürsoy İnşaat yapıları

Hürsoy İnşaat civarda yapılan birçok konutun dışında farklı bir proje oluşturmaya çalışıyor. Alınan bilgiye göre, öncelik yeşil alanın çok daha fazla olması yönünde. Hatta verilen imardan fedakarlık yaparak daha fazla yeşil alan bırakılacakmış. Yeni oluşturulan, gece yarışları için ışıklandırılan Kartepe Hipodromu'nun civarında yeni konut projelerinin az olmasından dolayı, Hürsoy İnşaat'ın bu projesi şimdiden heyecan yarattı. Birkaç ay içinde projenin detaylarının ortaya çıkması bekleniyor. Bizim Kocaeli Gazetesi, Bizim Emlak Haber olarak hayırlı olmasını diliyor ve dört gözle projenin netleşmesini bekliyoruz. 


Bizim...