21 / 05 / 2024

Hüsamettin Tanrıverdi

Hüsamettin Tanrıverdi

Tlos Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015 'te, 40 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Hüsamettin Tanrıverdi, Esma Güleç ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Selva Demiralp'ten Hafize Gaye Erkan yorumu: Merkez bankasına faydadan çok zarar verecek bir röportaj olmuş!

Koç Üniversitesi'nde Ekonomi Profesörü ve Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu Direktörü olarak görev yapan Selva Demiralp'ten Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet’e verdiği özel röportaj için flaş bir değerlendirme geldi. İşte o paylaşım...

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Merkez Bankası’nın ‘sıkılaştırma’ politikası hızlı sonuç verdi! Tüketici kredileri ve kart harcamaları azaldı!

BDDK 11-18 Ağustos verilerine göre, başta tüketici kredileri ve bireysel kart borçlarından oluşan bireysel borçlanma da olmak üzere kredi genişlemesi, ağustos başından itibaren adeta durdu ve son hafta ise eksiye geçti.

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Otomobil fiyatlarında son durum ne? Sıfır kilometrede 400 bin TL’nin altında kaç araç kaldı?

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Deprem sonrası daha güvenli bir ev almak isteyenler araçlarını satmaya başladı. Piyasaya ikinci el araç girişi hızlanınca fiyatlar düşecek" dedi.

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Barış Tanrıverdi tarafından kuruldu.

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Emir Ceyhan, Emre Ceyhan, Hüsamettin Hatay ve Kandemir Atbakan ortaklığında kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Hüsamettin Hatay tarafından kuruldu.

Hüsamettin Tanrıverdi Haberi

Hüsamettin Tanrıverdi

Tlos Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye bedeli ile 16 Mart 2015'te Hüsamettin Tanrıverdi, Esma Güleç ortaklığında kuruldu.


Tlos Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3.Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 4.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 5.Yurt...