30 / 04 / 2024

Hüseyin Ak

Hüseyin Ak

Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ak, Halit Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Akder İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akder İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ak tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Pendik, Esenler Mahallesi, Marmara Royal Residence'ta kuruldu.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Hüseyin Boz kimdir?

3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hüseyin Boz kimdir?

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün akşam evlendi. 

Hüseyin Ekmen'den TOKİ çıkarması!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen, Ankara'da TOKİ'ye çıkarma yaptı. TOKİ yöneticilerini Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile birlikte ziyaret etti.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

Hüseyin Şahin'den izinsiz yapılara yeni yasa teklifi!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, geçici elektrik, su, kanalizasyon ve doğalgaz bağlantısı yapılması için yasa teklifi hazırladı.

Hüseyin Babacanoğlu Çanakkale Kentsel Yenileme projesini eleştirdi!

Çanakkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacanoğlu Çanakkale Belediyesinin Kentsel Yenileme Projesini de eleştirdi...

Hüseyin Dündar Çarşamba projelerini anlattı!

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığının 59. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Muharrem Göksel ve başkan yardımcıları, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan, belediye meclis üyeleri ve üyeler katıldı.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu’nun temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenyurt ’ta kendi adını taşıyacak olan ilkokulun temel atma törenine katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ‘ta yeni okullar ve camii yapılacağının müjdesini verdi.

Hüseyin Ak Haberi

Hüseyin Ak

Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ak, Halit Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Banyo küveti,Duş teknesi,Duşa kabin,fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak dolabı ve aksesuarlarının üretimini, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj...