08 / 05 / 2024

Hüseyin Aksu Aydın Belediyesi meydan tsarımı

Hüseyin Aksu Aydın Belediyesi meydan tsarımı

Hüseyin Aksu ile sohbetimizin altıncı ve son bölümünde, Aydın Büyükşehir Belediye binası (Sarı bina) hakkında konuştuk. Aksu, “Benim projem bu değildi, bidona çevirdiler, meydanı da mahvettiler” dedi.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

TOKİ Aydın Aksu Hükümet Konağı ihalesi 24 Haziran'da!

Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

İclal Aydın'ın evine hırsız girdi!

Urla’da doğayla iç içe yaşamaya başlayan İclal Aydın'ın evine hırsız girdi. Aydın, ' Giren hırsızlar maddi şeylerden çok huzurumuzu çaldılar. ' dedi. 

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Hüseyin Aksu Aydın Belediyesi meydan tsarımı Haberi

Hüseyin Aksu Aydın Belediyesi meydan tsarımı


Hüseyin Aksu ile sohbetimizin altıncı ve son bölümünde, Aydın Büyükşehir Belediye binası (Sarı bina) hakkında konuştuk. Aksu, “Benim projem bu değildi, bidona çevirdiler, meydanı da mahvettiler” dedi. 


Aydın ve belediyecilikle ilgili kitaplar hazırladığını bildiren Aksu, belediyecilik literatürüne önemli eserler hediye etmeyi düşünüyor. Kendisinin her zaman dünyanın önünde gittiğini belirten Aksu, Atatürk’ün, “Muasır medeniyetlerin önüne geçmelisiniz” hedefini ülke olarak gerçekleştirebilmek için siyaset dünyasının kendisinden yararlanması gerektiğini, koltuk, makam ve mevki beklemeden buna hazır olduğunu ifade etti.



Sarı bina ile ilgili, ‘Benim projem bu değildi’ dediniz, ne değişti?


Binanın 4 katı iptal edildi. Mimarlıkta, ‘Altın orantı’ diye bir oran vardır. Binanın eni, boyu silueti vardır. 4 katı iptal edilince bina varile döndü. Cephedeki hareketler iptal edildi. En sevmediğim şey bu, cepheye hareket vermek gerekir,...