22 / 07 / 2024

Hüseyin Altınbaş

Hüseyin Altınbaş

Altınhas Gayrimenkul Anonim Şirketi, İnan Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Altınbaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Altınbaş Holding, üniversite hastanesi için düğmeye bastı!

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, “Bir süredir planladığımız üniversite hastanesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hastanemiz yaklaşık 300 yataklı olacak” dedi.

Hüseyin Anlayan: Alt yapı yenilenmeden üst yapı yapılmıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2017 yılında Fatsa'da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak” dedi.

Doğubey Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğubey Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Altınbaş kuruldu.

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor!

Eskiyen ve sürekli tadilat isteyen, Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeni baştan yapılıyor.

Hüseyin Akdeniz'den Altınordu Rıhtım projesi açıklaması!

İskele Bahçe'nin sahibi Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın Rıhtım Projesi ile ilgili açıklamalarına cevaben sosyal medya sayfasında bir yazı yayınladı.

Hüseyin Aksu, Aydın Belediye binası ve meydan projesini anlattı!

Hüseyin Aksu ile sohbetimizin altıncı ve son bölümünde, Aydın Büyükşehir Belediye binası (Sarı bina) hakkında konuştuk. Aksu, “Benim projem bu değildi, bidona çevirdiler, meydanı da mahvettiler” dedi.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın Okulu'nun inşaatı ne zaman bitecek?

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu, bir yıl önce boşaltıldı. Aralık 2015'te inşaatın biteceği söylenilen okulda temel henüz atılabildi. İnşaatı yaptıran Şişli Belediyesi ise “5 ay gecikme yaşanacak” dedi.

Altınhas Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Altınhas Gayrimenkul Anonim Şirketi, İnan Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Altınbaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Erzincan Altınbaşak'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Erzincan Altınbaşak Belediyesi belde içersindeki çalışmalarını hızlandırdı. Haydar Polat, "Beldemizde birçok yerde çalışmalar başladı. Belde halkına daha iyi hizmet verebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Erzincan Altınbaşak'ın çehresi değişiyor!

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte Erzincan Altınbaşak Belediyesi belde içerisinde ki çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Haydar Polat, birçok mahallede kaldırım ve yol çalışmalarının başladığını belirtti.

Hüseyin Sönmezler yeni projelerini anlattı!

GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, geçtiğimiz halta yağan yağışın barajlardaki doluluk oranını arttırdığını, alt yapı ile de önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek yeni projelerle ilgili önemli bilgiler verdi.

Altınbaş Holding Hong Kong şubesini açtı!

Mücevher sektörünün önde gelen şirketlerinden Altınbaş Holding, yurtdışı genişleme projelerine bir yenisini ekledi. Şirketin Hong Kong'da açılan şubesi, dünyanın en hızlı büyüyen lüks pazarından pay almak için projeler geliştirmekten sorumlu olacak...

Hüseyin Altınbaş Haberi

Hüseyin Altınbaş

Altınhas Gayrimenkul Anonim Şirketi, İnan Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hüseyin Altınbaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cemil Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.


Altınhas Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul ve gayrimenkul projelerinin kendi adına veya taşeron, mümessil veya temsilci sıfatıyla inşâ etmek, almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, taahhüt işleri yapmak. 2. Gayrimenkule dayalı haklara, sermaye piyasası araçlarına, iştiraklere ve diğer varlık ve haklara yatırım yapmak. 3. Mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, konusuyla ilgili ithalat ve ihracat yapmak.   4. Fizibilite ve pazarlama etüd ve projeler ile teknik ve ekonomik analizler yapabilir, proje, yönetim, kontrol ve montaj işleri yürütür, mubayalarını yapar ve bunlara nezaret...