29 / 04 / 2024

Hüseyin Bekki balıkesir osb açıklaması

Hüseyin Bekki balıkesir osb açıklaması

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Balıkesir Bigadiç projesiyle 346 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 konutluk yeni proje inşa edecek.

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e yüzlerce ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için tarihi açıkladı. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 506 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir'de 4 yeni inşa edecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Hüseyin Bekki balıkesir osb açıklaması Haberi

Hüseyin Bekki balıkesir osb açıklaması

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, “Ulaşım avantajlari, güçlü yönetimi, dinamik yapısı ve yüksek hizmet kalitesi ile BALOSB, ilinin ve ülkesinin ekonomik değerlerine katkı vermeye hazır bir şekilde yatırımcısını bekliyor” dedi.

Dünya'dan Filiz Sonmaz'ın haberine döre; bölgenin mevcut durumu, yatırımcılara sunduğu avantajlar ile projeleri hakkında bilgi veren Hüseyin Bekki, İstanbul-İzmir otoyolu ile Çanakkale köprüsünün bulunduğu otoyolun yapılmasıyla Balıkesir'in ulaşımın kavşak noktasına dönüştüğüne işaret etti. 

Bekki, "İstanbul, Kocaeli, Bursa gibi büyük şehirlerde yeterli alanın kalmamasıyla yatırımcılar farklı alternatifler aramaya başladı. Ticari ring hattının merkezinde kalan ilimiz de yatırımcılar için yeni çekim merkezi haline geldi” diye konuştu. Son yıllarda yapılan yeni yollarla ulaşımda kavşak noktası haline...