01 / 05 / 2024

Hüseyin eş Şehristani kim

Hüseyin eş Şehristani kim

Irak Başbakan Yardımcısı Hüseyin eş Şehristani, Irak petrolünün Türkiye üzerinden dünya pazarına açılmasını istediklerini ancak bunun merkezi yönetimin onayıyla olması gerektiğini ifade etti. Türkiye ile ilişkilerin güçlendirilmesini arzu ediyoruz...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Üysi Hüseyin Vatansever: Bina çatıları GES'e uygun inşa edilmeli!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Üysi Hüseyin Vatansever, Güneş Enerjisi Santralleri’nde (GES) birkaç yasa değişikliği ile lisanssız üretimin önünün açılabileceğini söyledi.

Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Esenyurt Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hüseyin Çelik'in isminin verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni hizmete açtı.

Hüseyin Çıldır: Suriyeliler'e TOKİ'den ev verilmemeli!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, gündemde olan Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

Hüseyin Aslan: İzmir Egekent-4 projesinin ÇED süreci 6 ay sürdü!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Habertürk Egeli Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında bin 600 konutluk Egekent-4 projesinin ÇED sürecinden bahsetti. İşte o yazı...

Hüseyin Akdeniz'den Altınordu Rıhtım projesi açıklaması!

İskele Bahçe'nin sahibi Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın Rıhtım Projesi ile ilgili açıklamalarına cevaben sosyal medya sayfasında bir yazı yayınladı.

Hüseyin Anlayan Fatsa'daki projelerini anlattı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Fatsa ilçemize ve vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerimiz katlanarak devam ediyor. Büyükşehir olmanın nimetlerinden daha da fazla yararlanacağız” dedi.

Hüseyin eş Şehristani kim Haberi

Hüseyin eş Şehristani kim

Irak Başbakan Yardımcısı Hüseyin eş Şehristani, Irak petrolünün Türkiye üzerinden dünya pazarına açılmasını istediklerini ancak bunun merkezi yönetimin onayıyla olması gerektiğini ifade etti. Irak Başbakan Yardımcısı Hüseyin eş-Şehristani, Türk yetkililerin Irak'a gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnun olduklarını belirterek, "Türkiye ve komşu ülkelerle ilişkilerin güçlendirilmesini arzu ediyoruz" dedi. 


Şehristani, yaptığı açıklamada, Irak petrolünün Türkiye üzerinden dünya pazarına açılmasından yana olduklarım ifade etti. Merkezi yönetimin onayı Bu konuda Türk yetkililerle yaptığı konuşmalara değinen Şehristani, "Eneıji ve Tabii Kaynaklar Bakam Taner Yıldız ve diğer yetkililerle görüşmelerimde petrolün Türkiye üzerinden dünya pazarına ihracı konusundaki isteğimizi vurguladım. Ancak bu, Bağdat'taki Irak merkezi yönetiminin bilgisi ve onayı dahilinde olmalıdır" diye konuştu. Merkezi yönetimin, Türk petrol boru hatları aracılığıyla yapılacak ihracat konusunda, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (ÎKBY) ile imzalanan...