06 / 05 / 2024

Hüseyin Murat Çelik kimdir

Hüseyin Murat Çelik kimdir

İzmir'e yapılmak istenen 'Körfez Tüp Geçit Projesi'nin birilerinin canı istiyor diye yapılamayacağını, ekonomik rasyonalitesinin olmadığını belirten Akademisyen Prof. Dr. Hüseyin Murat Çelik, 'Bu proje İzmir'in ilk 10 önceliği bile değildir.

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Hüseyin Genç kimdir?

Genç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Genç kimdir? Murat Genç'in babası Hüseyin Genç, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Orhun Kartal getirildi.

Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Esenyurt Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hüseyin Çelik'in isminin verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni hizmete açtı.

H. Murat Çelik: Tüp geçit projesi 3,5 milyarı gömmektir!

İzmir'e yapılmak istenen 'Körfez Tüp Geçit Projesi'nin birilerinin canı istiyor diye yapılamayacağını, ekonomik rasyonalitesinin olmadığını belirten Akademisyen Prof. Dr. Hüseyin Murat Çelik, 'Bu proje İzmir'in ilk 10 önceliği bile değildir.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı. Esenyurt Kapadık Mahallesi’nde gerçekleştirilen törene Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu’nun temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenyurt ’ta kendi adını taşıyacak olan ilkokulun temel atma törenine katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ‘ta yeni okullar ve camii yapılacağının müjdesini verdi.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli yarın atılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından 55 derslik Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu için temel atılıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun “siz istediniz biz yapıyoruz” şiarı ile eğitim alanında yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

Doç.Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli yarın atılacak!

Esenyurt Belediyesi tarafından 55 derslik Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu için temeli 8 Mayıs 2015 tarihinde atılıyor. Hüseyin Çelik ve Necmi Kadıoğlu’nun katılımı ile yeni eğitim yuvasına ilk harç dökülecek.

Hüseyin Çelik'ten Datça Bozburun'daki imar düzenlemesi hakkında açıklama!

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, " Sit alanları tahrip ediliyor, tarih yok ediliyor şeklinde propaganda başladı. Gezi olaylarının yıl dönümünde onu kışkırtacak yayınlar yapılıyor " dedi...

Hüseyin Başaran: Fikirtepe'ye Manhattan gibi bir şehir kuracağız!

Ramada otelleri ve fındık ihracatıyla tanınan işadamı Hüseyin Başaran, Fikirtepe'de iddialı bir proje için kolları sıvadı. Başaran, "Türkiye'de konutta ilk kez çelik konstrüksiyon kullanarak Manhattan gibi bir şehir kuracağız" dedi...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm ile Bayraklı marka bir kent olacak!

DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, meclis üyesi adaylarını basın karşısına çıkararak, halka tanıttı. Aslan yaptığı konuşmada, Bayraklı'nın tüm sorunlarını yakından bildiğini vurguladı...

Rıza Hüseyin Erkanlı: Kentsel dönüşümde özel sektör şart!

2 yıla yakın zamandır devam eden kentsel dönüşüm sürecini değerlendiren Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı 'Kentsel dönüşüm özel sektör olmadan başarılamaz' dedi...

Hüseyin Murat Çelik kimdir Haberi

Hüseyin Murat Çelik kimdir

Bu yönde söylenenler yalandır. Bu projeyi ekonomik ve çevresel felakete neden olacak bir proje olarak görüyorum. Proje için harcanacak 3.5 milyar toprağa gömülecektir' diye konuştu


Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir'in iki yakasını birleştirecek 4,2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi'ni yeniden gündeme getirmesiyle başlayan tartışma devam ediyor. Projenin ekonomik rasyonalitesinin olmadığı projenin tanıtıcılarının da dile getirmesine rağmen hala projenin yapılmasında ısrar edilmesinin nedeni anlaşılamıyor. İzmir'in ulaşım sorununu çözmeyecek olan projenin İzmir'in körfezinde ciddi bir çevre felaketine neden olacak. Konunun uzmanları, projenin çevre felaketiyle birlikte ciddi anlamda kamu zararına yol açacağını ve projeden vazgeçilerek, İzmir'in ulaşım sorununu raylı sisteme yapılacak yatırımla çözüleceğini belirtiyor. 


Ulaşım projelerinin sadece 'birilerinin canı istiyor' diye yapılamayacağını ve mutlaka projenin ekonomik bir rasyonalitesinin olması gerektiğine vurgu yapan İstanbul Teknik...