16 / 05 / 2024

hüseyin mutlu akğınar kimdir

hüseyin mutlu akğınar kimdir

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Orası imar planında spor alanıdır, bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Oraya rezidans veya AVM yapmak için yerle göğün birleşmesi gerekir" dedi

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Hüseyin Boz kimdir?

3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hüseyin Boz kimdir?

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Karşıyakalı müteahhitlerden zeytin fidanı bağışı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçede hayata geçirilen yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Akpınar, ilçede inşa edilen her yeni daire için müteahhitlerin en az iki zeytin fidanı bağışladığını söyledi.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün akşam evlendi. 

Evrensel Çocuk Müzesi'nde sona yaklaşıldı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın vizyon projeleri arasında yer alan ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nün yapımında sona yaklaşıldı.

İzmir Örnekköy’deki Romanlara kooperatif müjdesi!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy’deki Roman vatandaşlarla buluştu. Akpınar toplantıda, Romanların yaşam standartlarını geliştirmeye yönelik projelerini anlattı.

İzmir Karşıya'da mahalle merkezi ve yeni otopark hizmete açıldı!

İzmir Karşıya Cumhuriyet Mahallesi'nde Mahalle Merkezi ile yenilenen otopark hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, mahalleli ile bir araya geldi.

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi restore edilecek!

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyon ihalesi yarın gerçekleşecek. Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyonunun 350 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

hüseyin mutlu akğınar kimdir Haberi

hüseyin mutlu akğınar kimdir

 Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yenigün TV'nin konuğu oldu. Göreve geldiği günden beri hiçbir zaman 'keşke' demediğini belirten Akpınar, çok iyi kadro ile çalıştığını vurguladı. Akpınar Karşıyaka Stadı'ndan, Tramvay projesine, Yamanlar'a yapılması planlanan çöp tesisine kadar merak edilen pek çok konuya açıklık getirdi. Hükümetin Karşıyaka'ya yapmayı planladığı stadyum ile ilgili de konuşan Akpınar, "Hükümet 35 Proje adı altında hem Karşıyaka'da hem Göztepe'de iki tane stadyum yapma projesini bugün hayata geçirmeye çalışıyor. Ben bunun hala yanlış olduğunu düşünüyorum. Halkımızda şu algı var "stadyum yapılmazsa rezidans yapılacak, burası alışveriş merkezi olacak" yok böyle bir şey. Orası imar planında spor alanıdır, onu değiştirmeye de kimsenin gücü yetmez. CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP Karşıyaka Belediyesi olduğu sürece kamu alanlarının rezidansa çevrilmesi...