16 / 05 / 2024

Hüseyin Özüdoğru

Hüseyin Özüdoğru

İZMİR’de kapıları ve avlulukları ay yıldızlı, 1850 ile 1890 yılları arasında inşa edilmiş eski Osmanlı Türk evleri ilgi bekliyor.

Otomobil ve ev almak için doğru zaman mı? Uzmanı ayrı ayrı tarih verdi

Yüksek fiyatlar ve kredi faizleri nedeniyle ev ile araba almayı düşünenlerin kafası karışık. Pek çok kişi otomobil ve ev için doğru alım zamanını araştırıyor. Finans danışmanı, Hüseyin Kantürk piyasa koşullarını inceleyerek tarih verdi

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak tek yöntem: Doğru finansman modeli!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, kentsel dönüşümde son dönemde atılan tüm doğru adımlara rağmen, kaynak oluşturacak doğru bir modelleme yapılmadan istenilen hızda kentlerin dönüştürülemeyeceğine vurgu yaptı.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Ev sahibi olmak için doğru zaman!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş “konut kredisi faizlerinin düşme eğilimine girmesi ile birlikte ev sahibi olmak için doğru zaman olduğunu” değerlendirdi...

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Doğru Zaman İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Zaman İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nedat Zaman tarafından kuruldu.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, sağlık tesisinin farklı branşlarda 8 hastaneyi bünyesinde barındıran Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yapımında son 1 yıla girildiğini söyledi.

İclal Aydın'ın evine hırsız girdi!

Urla’da doğayla iç içe yaşamaya başlayan İclal Aydın'ın evine hırsız girdi. Aydın, ' Giren hırsızlar maddi şeylerden çok huzurumuzu çaldılar. ' dedi. 

Hüseyin Özüdoğru Haberi

Hüseyin Özüdoğru

Zaman içinde el değiştiren bu evlerin onarım maliyetleri yüksek olması nedeniyle sahiplerinin çoğu satmak zorunda kaldı. Evlerin bu günkü sahipleri de aynı sıkıntıdan ötürü bu evleri onaramadı. Basman’e semti 952 sokakta eski Osmanlı Türk evlerinden birinde ailesi ve yakınları ile birlikte yaşayan ve kapısına ay yıldızlı Türk Bayrağı da asan Hüseyin Özüdoğru emekli maaşı ile evlerinin restorasyonun yapmasının mümkün olmadığını belirterek, "Bu güne kadar semtimizde bu tarihi değeri olan evlerin bir çoğu bakımsızlıktan yıkılıp gitti. Devletin yerel yönetimlerin mutlaka bu konulara el uzatıp bu değerlerin kaybolmasına yok edilmesine izin vermemesi sahip çıkması lazım" dedi.


Hürriyet...