29 / 05 / 2024

Hüseyin Uysal Ereğli

Hüseyin Uysal Ereğli

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Hamzafakıhlı, Bölücek ve Topçalı Mahallelerini ilgilendiren doğalgaz, yeni imar yolu ve Gülüç Irmağı'nın ıslahı ile ırmak üzerine köprü yapılması müjdesini verdi.

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi yıkılıyor!

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Ereğli'de imar planı değişikliği kabul edildi!

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün Şişli'de yeni bir şirket kurdu.

Karamürsel Ereğli’deki iki yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Ereğli'de yer alan iki adet tarihi yapı restore edecek.

Hüseyin Uysal Ereğli Haberi

Hüseyin Uysal Ereğli


Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Hamzafakıhlı, Bölücek ve Topçalı Mahallelerini ilgilendiren doğalgaz, yeni imar yolu ve Gülüç Irmağı'nın ıslahı ile ırmak üzerine köprü yapılması gibi konuların ele alındığı toplantıyı Topçalı Mahale Muhtarlığı'nda yaptı. 


Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago, İmar ve Şehircilik Müdürü Erol Kırklareli ve Fen işleri Müdürü Tayfun Külcü, Dergaz Ereğli İşletme Müdür Yardımcısı Ender Onur, Topçalı Muhtarı Şakir Başol ve mahalle halkının da hazır bulunduğu toplanüda imar yolu ve kopru projesi ile Topçalı'ya doğalgaz konularını ele aldı.



TOPÇALI'YA DOĞALGAZ HAYIRLI OLSUN' 


Başkan Uysal Dergaz'ın 1,5 ay gibi kısa bir surede doğalgazın Topçalı'ya geleceğim belirterek, "Ekim ayı ortalarında doğalgaza kavuşacaksınız. Şimdiden abone ilklerinizi alın ve tesisatlarımızı yaptırın Topçalı'ya hayırlı ve uğurlu olsun" dedi Topçalı Muhtarı Şakır Başol da, Başkan Uysal'ın girişimleriyle...