01 / 05 / 2024

Hüseyin Yazıcı

Hüseyin Yazıcı

Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi, Hüseyin Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Genç Yazıcı İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yazıcı İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Kenan Yazıcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3 boyutlu yazıcılar inşaat sektörüne giriyor!

3D yazıcı üretim firması Contour Crafting’in yüzde 30’unu satın aldığını duyuran Doka Kalıp, ilk seri üretimine hazırlandığı robotik 3 boyutlu yazıcılar sayesinde yapıların hızlı bir şekilde tamamlayabileceğini açıkladı.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Çayırova Şekerpınar Bağlantı yolu ile yeni yapılan OSB otoyol kavşağı arasında kalan Muhsin Yazıcıoğlu adresinde yol genişletme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Hüseyin Çapkın'ın mal varlığına tedbir konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul'un eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın mal varlığına el kondu. Tedbir kararı kapsamında tüm bankalara ve tapu müdürlüklerine yazı gönderildi.

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

Hüseyin Aslan: İzmir Egekent-4 projesinin ÇED süreci 6 ay sürdü!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Habertürk Egeli Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında bin 600 konutluk Egekent-4 projesinin ÇED sürecinden bahsetti. İşte o yazı...

Hüseyin Akdeniz'den Altınordu Rıhtım projesi açıklaması!

İskele Bahçe'nin sahibi Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın Rıhtım Projesi ile ilgili açıklamalarına cevaben sosyal medya sayfasında bir yazı yayınladı.

Hüseyin Sözlü: Adana'yı ranta kurban etmeyeceğiz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 yıllık görev süresinin içini hizmetlerle dolduracaklarını belirtip, "Adana'ya modern şehirciliğin mührünü vurmazsak bize de yazıklar olsun" dedi.

Hüseyin Aslan: İzmir'deki konutların yüzde 60'ı riskli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege Haber Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında İzmir'deki kentsel dönüşüm projesinin gerekliliğinden bahsetti. İşte o yazı...

Hüseyin Yazıcı Haberi

Hüseyin Yazıcı

Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi, Hüseyin Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  ...