07 / 05 / 2024

Hüsnü Özyeğin konut yatırımları

Hüsnü Özyeğin konut yatırımları

Ünlü işadamı Hüsnü Özyeğin, Türk insanın belirsizlik ortamında geleceği çok fazla iyi öngörerek ev ve taksi yatırımlarını artırdığını belirtti.

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Hyundai kamyonetten şok fiyat! İşte H-100 Kamyonet’in 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin kamyoneti H-100’ün ekim ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Hyundai H-100 Kamyonet’in 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hyundai kamyonetten şok fiyat! İşte H-100 Kamyonet’in 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai’nin kamyoneti H-100’ün fiyat listesi yayımlandı. İşte, Hyundai H-100 Kamyonet’in 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hyundai’den ticari araçlarda şok fiyat! İşte H-100 Kamyonet’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin kamyoneti H-100’ün fiyat listesi açıklandı. İşte, Hyundai H-100 Kamyonet’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

Milyonlarca kişinin merakla takip ettiği 81 il için dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ sosyal konut projesi detayları netleşmeye başlıyor. Peki TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabillir? Başvuru tarihleri belli oldu mu? 

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle ev hayali kuran kişiler kendilerine uygun evi bulmak için harekete geçti. Faizlerdeki indirimin satışları artıracağı öngörülüyor. Peki kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

İskansız ev için konut kredisi nasıl çekilir? 

Ev sahibi olmak isteyenler ancak almak istedikleri ev için iskanı olmayan vatandaşlar iskansız ev için konut kredisi veren bankaları araştırıyor. Peki,  iskansız ev için konut kredisi alınabilir mi? İşte detaylar...

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

TOKİ için konut kredisi nasıl çekilir? 

Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin uygun fiyatta konut satışları devam ediyor. Peki, TOKİ için konut kredisi çekilebilir mi? Hangi bankalar TOKİ için konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Bankalar hangi evler için konut kredisi veriyor?

İpotekli krediler arasında yer alan konut kredileri için bir teminat gerekiyor. Konut kredilerinde de teminat vatandaşların alacakları konut oluyor. Peki konut kredisiyle eski ev alınır mı? Bitmemiş ev için konut kredisi çekilebilir mi?

Hüsnü Özyeğin konut yatırımları Haberi

Hüsnü Özyeğin konut yatırımları

Ünlü işadamı Hüsnü Özyeğin, Türk insanın belirsizlik ortamında geleceği çok fazla iyi öngörerek ev ve taksi yatırımlarını artırdığını belirtti.


İş dünyasının bilinen isimlerinden Hüsnü Özyeğin, önceki hafta yapılan B20 Türkiye Konferansı'nda Cumhuriyet Gazetesi'nin sorularını yanıtladı. Hüsnü Özyeğin, Türkiye ekonomisinin kötüye gittiği yorumlarına rağmen ‘enterasan’ olarak nitelendirdiği bir noktaya da ilgi topladı. O da Türk insanın belirsizlik ortamında geleceği çok fazla iyi öngörerek ev ve taksi yatırımlarını artırması.


Mevcut küresel ekonomik ortamda yapısal reformlar hayati ehemmiyet taşıyor. Reformlar ne vakit uygulanabilecek?


Yapısal reformları kalıcı devlet yapacak artık. Zira geçici bir seçim hükümeti var. Yeni gelecek devlet bir ekonomik paket hazırlayacak diye tahmin ediyorum. Bu da 1 Kasım’dan akabinde olacak. Şu lahza yapısal reform zamansız. 


Büyüme öngörüleri sene sonu için % 2.5’e kadar indirildi. Bu...