01 / 05 / 2024

Hüsrev Kutlu

Hüsrev Kutlu

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, uzun süredir devam eden otogar tartışmalarına katıldığı televizyon programında son noktayı koydu.

Adıyaman Ulucami Mahallesi'nde taziye evi çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, hayırsever hemşerimiz Adnan Kırıktaş tarafından Ulucami Mahallesi’nde yaptırılan taziye evi inşaatını inceledi.

Hüsrev Kutlu Adıyaman otogarı hakkında merak edilenleri yanıtladı!

Mercan TV’de ‘Söz Sizde’ programının konuğu olan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, merak edilen tüm sorulara cevap verdi.

Dönüşüm sırası Adıyaman’da!

Tüm Türkiye'de başlatılan dönüşüm hamlesine Adıyaman'da da start verildi. 41 hektarlık alanda çalışıldığını söyleyen Belediye Başkanı Kutlu, "Adıyaman'ı standartları yüksek bir şehir haline getireceğiz" dedi

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yake İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kutlu tarafından kuruldu.

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!  

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Koray Küçükali ve Mustafa Hüsrev Şahan ortaklığında kuruldu.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Kayseri'de Gıyaseddin Keyhüsrev'in yaptırdığı tarihi köşke restorasyon!

Kayseri'de, Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Gıyaseddin Keyhüsrev döneminde inşa edilen Hızır İlyas Köşkü'nde restorasyon çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tarihi yapılara sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktaracaklarını söyledi.

Kutluram Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutluram Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kutlu tarafından kuruldu. 

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Hüsrev Hatemi: Yeni AKM çok daha iyi olacak!

Şair, yazar Hüsrev Hatemi, tatürk Kültür Merkezi'nin yenilenmesi projesine ilişkin, "Yeni AKM tahmin ediyorum ki çok daha iyi olacak." dedi

Mert Kutlu: İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor!

İnşaat sektörü Eylül ayında hızlı ilerleyişini devam ettirdi. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, "İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor ve özellikle konutta satış rekorları kırıyor" dedi

Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı.

Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrev Ateş Ergüler ve Zınar Okçuoğlu ortaklığında kuruldu.

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Okçuoğlu ve Hüsrev Ateş Ergüler ortaklığında kuruldu.

Taksim Hacıhüsrev iletişim!

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konut bünyesinde bulunduracak. Taksim Hacıhüsrev iletişim için telefon numarası 0212 581 44 44 olarak belirtiliyor.

Hüsrev Kutlu Haberi

Hüsrev Kutlu

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Mercan TV ekranlarında gazeteci-yazar Mustafa Aloğlu tarafından hazırlanıp-sunulan ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ programında merak edilen soruları yanıtladı.


Programın ilk bölümünde ulusal gündem hakkında görüşlerini dile getiren Başkan Kutlu, AK Parti’deki birlik ve beraberlikten bahsetti. Daha sonra Adıyaman’daki çalışmalar ve yapılıp-yapılmayan hizmetlerle ilgili soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Kutlu, özellikle son günlerde sosyal medyada tartışma konusu olan otogarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni yapılan otogarla ilgili çalışmalarının sürdüğünü ancak mevcut şartlarda ne ihaleyi alan firmanın, ne otobüs firmalarının ne de belediyenin işin içinden çıkamadığını dile getirdi.


Gözüken tek çarenin ihaleyi alan firmayla sözleşmeyi feshedip, yıllık yaklaşık 2 milyon TL zarara rağmen otogarın belediye tarafından açılması olduğunu söyleyen Başkan Hüsrev Kutlu şu bilgileri verdi: “Otogarı işletmesini KDV dahil...