09 / 05 / 2024

Huzur 76 projesi

Huzur 76 projesi

Türkiye'nin, 3 ülkeye açılan tek sınır kapısı Iğdır'da, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanmaya başlayan " Huzur 76 " Projesi sayesinde kente gelen turist sayısında artış sağlandı.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

15 soruda İstanbul 3. havalimanı projesi!

İstanbul’un kuzeyine, şehir merkezine 35 kilometre mesafede 76 buçuk milyon metrekarelik alanda İGA tarafından inşa edilen 3. havalimanının inşaatı devam ediyor. Yeni havalimanıyla ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sizler için derledik. İşte 15 soruda İstanbul 3. havalimanı projesi...

Bağdat Caddesi’nde 76 dönüşüm projesi yükseliyor!

Bağdat Caddesi’ndeki projeler tam gaz devam ediyor. Halen süren 76 projede Mesa’dan Aydoğan İnşaat’a, İnanlar’dan Sadıkoğlu’na kadar çok sayıda şirket dönüşüm çalışmaları yürütüyor.

76 yeni turizm tesisi geliyor!

Ekonomi Bakanlığı tarafından, yılın ilk 4 ayında 76 komple yeni otel yatırımı projesi için yatırım teşviki verildi.

Wind Ankara ile huzur dolu bir yaşam hayat buluyor!

Ankara’nın en prestijli lokasyonunda şehir manzaralı, huzur dolu bir yaşam Wind Ankara projesi ile hayat buluyor.

Huzur Park Evleri satış ofisi!

Huzur Park projesi İstanbul Pendik'te Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup tarafından hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 349 bin TL'den başlıyor...

Pendik Huzur Park fiyatları!

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup ortaklığı ile İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Huzur Park projesi 3 bin 80 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor...

Adana'da hükümlüler 76 okulu yeniledi!

Adana'da "Ben De Varım Projesi" kapsamında inşaat, boya ve klima bakım-montajına yönelik meslek edindirme kurslarını tamamlayan hükümlüler 76 okulu yeniledi. Hükümlülere sertifika verildi.

Antalya Belediyesi 3 proje için 76 milyon TL kredi alacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi süren Doğu Garajı Kültür Merkezi ve Nekropol Projesi başta olmak üzere toptancı hal ve kavşak projeleri için İlbank A.Ş’den toplam 76 milyon lira kredi temin edecek.

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Güneş Huzur Park Evleri daire fiyatları!

Güneş Huzur Park Evleri projesi Çerkezköy'de KC-MİRAÇ YAPI ve AYAROĞLU İNŞAAT imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin 2017 yılı sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Huzur 76 projesi Haberi

Huzur 76 projesi

Türkiye'nin, 3 ülkeye açılan tek kapısı Iğdır'da, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanmaya başlayan "Huzur 76" projesi sayesinde kente gelen turist sayısında bu yılın ilk 4 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8 artış görüldü.


Kentin belirli noktalarında yapılan yol uygulamaları ve güven timlerinin hem asayiş olaylarını asgari seviyeye indirmek hem de turizmi kalkındırmak için başlattığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.


İran, Nahçivan ve Ermenistan'a açılan sınır kapıları bulunan  kente, geçtiğimiz yılın ilk dört ayında 107 bin 660 turist gelirken, bu yılın aynı döneminde ise 115 bin 238 turist giriş yaptı. Asayiş olaylarında da yılın ilk dört ayında geçen yıla göre yüzde 13 düşüş sağlandı.


İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Iğdır'da uygulanmaya başlanan "Huzur 76" Projesinin birçok amaç taşıdığını...