29 / 04 / 2024

i nerede

i nerede

Fiba ve Metro Properties, M1 Merkez Kartal AVM'yi yıkıp, yerine konut projesi inşa edecek. 2 blok olarak tasarlanan M1 Kartal konut projesi 377 adet daireden oluşuyor. Yıkılan AVM'nin yerine yapılacak projede ise 1 metrekare bile ticari alan yok...

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Makbule Yönel Maya ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya kimdir? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor? İşte detaylar...

Az önce deprem nerede oldu? En son ne zaman deprem oldu? İşte tek tek deprem olan iller! Kandilli açıkladı...

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 13 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Arzum AR1025 Startmax Blender Seti en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte 24 Mart 2023 fiyat listesi 

Arzum AR1025 Startmax Blender Seti, doğrama, rendeleme, dilimleme ve çırpma işlemini gerçekleştirerek mutfaklarda yerini alıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Hoover 12 Programlı Bulaşık Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 17 Mart 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi arayışında olanlar, Hoover HF 6C2S0FS-17 12 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı  Bulaşık Makinesi'nin en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

En ucuz Samsung çamaşır makinesi nerede? Kaç paraya satılıyor? İşte 2 Ocak fiyat listesi

2023'e indirimlerle girdik, beyaz eşya da da indirim yapan marketlerin fiyatlarını sizin için araştırdık. Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi ne kadar? En ucuz nerede satılıyor? İşte detaylar...

i nerede Haberi

i nerede


FİBA Alışveriş Merkezleri Geliştirme İnşaat ve Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kartal Soğanlık'ta yer alan M1 Merkez Kartal AVM'yi yıkıp, yerine 377 konutluk bir proje inşa edecek. Ticari ünitelere yer verilmeyen projede ekmek alacak bir dükkan bile yok.


37 bin 768 metrekare arazi üzerinde yükselecek olan M1 Kartal projesi suit ve apartman bloğu olmak üzere 2 blok olarak tasarlandı. Projede apartman bloğu 35 kat + teras katı ve altta 3 kat bodrum, suit bloğu 16 kat+teras katı ve altta 3 kat bodrum olarak inşa edilecek.


M1 Kartal konut projesinde 102 adet 1+1 daire, 68 adet 1,5+1 daire, 71 adet 2+1 daire, 86 adet 3+1 daire, 50 adet 4+1 daire tipi bulunuyor. Konutların toplam taban alanı 1.802 metrekare.


Kapalı inşaat alanı 74...