14 / 05 / 2024

İBB Başakşehir altyapı işi

İBB Başakşehir altyapı işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başakşehir ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan 162 konutun altyapı ve çevre düzenleme inşaat işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 500 günde tamamlanacak.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 496 yeni konut!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

İBB Başakşehir altyapı işi Haberi

İBB Başakşehir altyapı işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başakşehir ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan 162 konutun altyapı ve çevre düzenleme inşaat işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 500 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 23 Aralık 2014 tarihinde saat 11.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak. 


İHALE İLANI:


2014/153955 İBB SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLI- ĞI İHALE İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 444


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONUT ,ALTYAP1 VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPTIRILACAKTIR


"BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, ZİYA GÖKALP MAHALLESİ 1367 ADA, i PARSELDE 162 ADET KONUT ADA İÇİ ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI" İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/153955


1- İdarenin


a) Adresi Fuatpaşa Cad. No:66 Kat:2 MERCAN-EMİNÖNÜ


FATİH/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası 2124553320-2124495107


c)...