29 / 04 / 2024

ibb beyoğlu belediyesi protokol

ibb beyoğlu belediyesi protokol

İBB ile Beyoğlu Belediyesi arasında birçok taşınmaz için ortak kullanım protokolünün yapılmasına karar verildi. Böylece, İBB mülklerinin ilçe belediyelerine tahsis edilmesine ilişkin kriz çözüme kavuştu.

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

İBB, Beyoğlu'nda ticaret alanı imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Sütlüce'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

İBB, Beyoğlu'nda ticaret imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Sururi Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

İBB resmen açıkladı! Beyoğlu'nda 760 metrekarelik arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan 760 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Beyoğlu'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İBB, Beyoğlu'nda 975 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve o arsanın fiyatı...

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Beyoğlu'ndaki depreme dayanıksız binalar yenileniyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinden olan Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yer almayan bölgelerdeki yüzlerce riskli binanın yenilenmesi için hazırlanmış olan Plan Notu Teklifi, Beyoğlu Belediyesi Meclisi’nden sonra İBB Meclisi'nde de görüşüldü.

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Beyoğlu'ndaki kaçak yapılar dijital ortamda tespit edilecek!

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun tamamını 3 boyutlu teknolojiyle dijital ortama aktardı ve kayıt altına aldı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

ibb beyoğlu belediyesi protokol Haberi

ibb beyoğlu belediyesi protokol

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin 27 Mayıs'ta gerçekleştirilen oturumunda Beyoğlu ilçesindeki Çıksalın Spor Tesisi, Hasköy Spor Tesisi, futbol sahası, yelken okulu, Beyoğlu Yüzme Havuzu, Örnektepe Öğrenci Yurdu, kreş ve zemin altı otopark için İBB ile Beyoğlu Belediyesi arasında ortak kullanım protokolünün yapılması görüşüldü. 

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; protokolde daha önce TÜRGEV'e tahsis edildiği ileri süürlerek gündeme taşınan İBB’ye ait Örnektepe Öğrenci Yurdu'na da yer verilmesi ön plana çıktı. İBB Emlak Müdürlüğü tarafından düzenlenen teklifte, protokolün imzalanması amacıyla İBB Başkanı'nın yetkilendirilmesi talep edildi. 

VETO EDİLEN MECLİS KARARI DA DEĞİŞTİRİLDİ

Ayrıca geçen sene sunulan önergeyle, Örnektepe Öğrenci Yurdu'nun 10 seneliğine Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesine ilişkin alınan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iki defa veto etmesi ndeniyle dava konusu olan meclis kararı da...