14 / 05 / 2024

İBB Eyüp gayrimenkulü

İBB Eyüp gayrimenkulü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Alarko GYO Eyüp fabrika binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eyüp fabrika binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Alarko GYO Eyüp fabrika binası değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Alarko GYO Eyüp fabrika binasının 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

İBB'den Eyüp'te satılık 6 arsa!

İBB, Eyüp'ün Alibeyköy ve Esentepe bölgelerinde yer alan toplam 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3.5 milyon TL.

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Eyüp Alibeyköy'deki Ticaret + Konut imarlı arsasını satıyor. Toplam muhammen bedeli 3.5 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 6 Aralık'ta gerçekleşecek..

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı 2018'de bitecek!

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatında incelemelerde bulunan İBB Başkanı Mevlüt Uysal hattın açılışı ile ilgili olarak "Bir aksama olmazsa 2018 yıl sonu itibarıyla bitirmeyi planlıyoruz." dedi.

Eyüp'te 4 mahallenin imar planı askıda!

İBB Eyüp ilçesine bağlı 4 mahallenin imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı. İmar planları 29 Kasım'a kadar askıda kalacak..

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Kuyaş Büyükartı İnşaat, Eyüp Bahariye Sitesi'ni dönüştürecek!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklarından Kuyaş Büyükartı İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Proje kapsamında 310 arsa sahibinin 215'iyle sözleşme imzalandı.

İBB Eyüp gayrimenkulü Haberi

İBB Eyüp gayrimenkulü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki yerleşkesindeki Belediye Meclisi toplantısında, "ortak hizmet protokolü" oy çokluğuyla kabul edildi.

Karara gereğince, Eyüp Silahtarağa Mahallesi'ndeki mülkiyeti belediyeye ait olan gayrimenkul, İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis edildi. İlim Yayma Cemiyeti, burayı orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt haline getirecek.

AA'nın haberine göre açılacak yurtta öğrenci kapasitesinin yüzde onu kadar "dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engelli" öğrenci bedelsiz barındırılacak. 

Binanın elektrik, su, temizlik, ısınma giderleri vakıf tarafından karşılanacak. İBB ise, yurt olarak kullanılacak binanın bakım onarım ve tefrişat işlerini gerçekleştirecek.

Meclis'te mülkiyeti İBB'ye ait taşınmazların 5-10 ya da 25 yıllığına vakıf ve derneklere tahsis edilmesi tartışmalara neden oldu. CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, belediyeye ait binaların vakıf ve derneklerin kullanımına verilmesine parti olarak itiraz ettiklerini belirtti.

İBB'nin taşınmazlarının birilerine...