01 / 05 / 2024

ibb Gökçeada yardım

ibb Gökçeada yardım

Sel baskını ile sarsılan Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'nde İtfaiye, İSKİ, Yol Bakım ve Onarım, Atık Yönetim Müdürlüğü, Sosyal İdari İşler, Destek Hizmetleri, Zabıta ekipleri çalışmalara başladı.

Gökçeada'da satılık arsa fırsatı! İhalesi 13 Aralık'ta!

Gökçeada Belediyesi, Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satıyor. Peki Gökçeada'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte o satışla ilgili detaylar...

PTT, fatura ödemekte zorlananların imdadına yetişiyor: Hemen başvuru yaparak 225 TL'lik fatura yardımından yararlanın! 

Elektrik faturalarındaki artış, birçok insanın bütçesini zorlarken, PTT bu konuda belirli koşulları karşılayanlara yardımcı oluyor. Peki, PTT'nin sunduğu elektrik faturası destek programı kimlere yönelik? Hangi kriterlere göre bu yardım sağlanıyor? İşte konu hakkında tüm bilgiler...

2023 e-Devlet kırtasiye yardım başvurusu! Başvuru ekranı burada! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne ve babalar çocuklarının eğitim masrafları için verilen yardımları araştırıyor. Bu kapsamda, kırtasiye yardımı ön plana çıkıyor. Peki, kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır? Ne zaman ödenecek? Kırtasiye yardımı kaç TL? İşte detaylar...

Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok araştırılan konular arasında kırtasiye yardımı geliyor. Binlerce ihtiyaç sahibi aile '' Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. İşte 2023 kırtasiye yardımı ile ilgili detaylar...

Anne babalara müjde! Kırtasiye yardımı başvuruları başladı! 1 Eylül’den itibaren hesaplara yatacak! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye yardımı başvuruları başladı. Kırtasiye yardımı başvuruları e-Devlet sisteminden online olarak alınacak. Ekonomik destek çerçevesinde kırtasiye yardımı için öğrenci başvuru süreci 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için merakla araştırılıyor.

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

Anne ve babalar müjde: Devlet Kırtasiye Yardımı veriyor! e-Devlet'ten başvurusu onaylanan anında alıyor!

Devlet sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sağlanan Eğitim ve Öğretim Yardımı desteğinin detayları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı az önce açıkladı! O yardım ödemesi tam 2 bin 314 TL zamlandı!  Hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım alan hak sahiplerine yeni zam müjdesi verdi. Bakan Göktaş, bir defa ödenen ve 2022 yılında 2 bin 157 lira olan "İşe Başlama Yardımı"nın bu yıl 4 bin 471 lira olarak ödeneceğini ifade etti.

Memurlara kira desteği! İşte bu şartları sağlayanlara 4.500 TL'ye kadar kira yardımı!

Memurlara bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde kira yardımı yapılacağı müjdesi verilmişti. Şimdi ise bu kira yardımının detayları araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

700 TL gıda yardımı programı hakkında merak edilenler: 700 TL Gıda yardımı nasıl alınır?

E-Devlet üzerinden sunulan gıda yardımı, birçok kişi için yılda iki kez önemli bir destek sağlıyor ve alışveriş yükünü azaltıyor. Ancak, 700 TL değerindeki bu yardımdan faydalanmak için belirli şartlar ve izlenmesi gereken adımlar bulunuyor.

Kira ödemekte güçlük çekenlere müjde! Bu şartları yaparsanız her ay 3500 TL kira yardımı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iller arasında değişen kira yardımı fiyatlarının güncellendiğini duyurdu.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Belediye yardım başvuru ekranı burada! Odun/kömür, erzak, gıda, giyim yardımı...

Dar gelirli ailelere yönelik belediye yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabı merak konusu oldu. Odun/kömür, erzak, gıda, giyim gibi pek çok konuda sağlanan yardımlara başvurular internetten gerçekleştirilebiliyor.

Sosyal yardım alan vatandaşlara son dakika haberi! O ödemeler zamlandı!

Sosyal yardım alanlara son dakika açıklamalar yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ödeme miktarları ve tarihleri için açıklamalar geliyor. Ocak ayında pek çok kalemde aylıklar güncellenirken, sosyal yardım ödemelerinde de artış yaşandı.

ibb Gökçeada yardım Haberi

ibb Gökçeada yardım


Daha önce Türkiye ve dünyanın değişik yerlerinde yaşanan afetlere ekiplerini gönderen Başkan Kadir Topbaş bu sefer de Gökçeada'da yaşanan sel baskını üzerine ekiplerini görevlendirdi.


Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Marmara Belediyeler Birliği'nin İstanbul Cevahir Otel'de yapılan Olağan Genel Kurulu'na katılan Topbaş ile görüşerek yardım istedi.


Başkan Çetin, Topbaş ile görüştükten sonra genel kurulda söz alarak "Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sn. Kadir Topbaş ile görüştük, kendisi Gökçeada'ya bir inceleme heyeti göndereceğini söyledi, kendisine teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.


İstanbul İtfaiyesi, İSKİ, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Katı Atık Yönetimi Müdürlüğü, Zabıta, Destek Hizmetleri  Müdürlüğü'nden oluşan  42 kişilik ekip, çok sayıda ekipmanla temizleme, kanal açma, su tahliyesi  çalışmalarına destek veriyor. 


Alanında uzman olan kişilerden oluşan Büyükşehir ekipleri, arazi şartlarına uygun araçlarla çalışmalara katılıyor. İstanbul...