09 / 08 / 2024

İBB iş yeri sözleşmeleri

İBB iş yeri sözleşmeleri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ve iştiraklerinin mülkiyetinde olan taşınmazlardan, kapalı kaldıkları bu süreçte kira alınmayacağını açıkladı...

İBB duyurdu! İşsizlere ücretsiz toplu taşıma desteği başladı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) iş arayan vatandaşlara 3 ay boyunca ücretsiz toplu taşıma imkanı sunan bir uygulama başlattığını açıkladı. Bu sayede vatandaşlar, iş görüşmelerine gidip gelirken ulaşım masrafı derdi olmadan iş bulma şansını artırabilecekler.

KİPTAŞ'ın iki projesindeki son durumu Ali Kurt açıkladı! Dev projelerde son dakika!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle vatandaşları sağlam konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ'ın iki projesindeki son dakika gelişmeleri paylaşıldı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımları...

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesi başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle yüzleri güldürmeye devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde yıkımları tamamlandı. 1.100 kişinin dirençli ve konforlu konutlara kavuşacağı projenin temeli çok yakında atılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul'da Halk Ekmek yüzde 60 zamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul Halk Ekmek A.Ş (İHE) ekmek fiyatına yüzde 60 zam yapıldığını açıkladı. Buna göre, Halk ekmeğin fiyatı 5 liradan 8 liraya çıkmış oldu. Yeni fiyatlar ve haberin detayları...

KİPTAŞ ve Şişli Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü! 24 proje alanında 407 bağımsız birim dönüştürülecek! 

Şişli Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki KİPTAŞ arasında kentsel dönüşüm protokolü ile Şişli’de uzlaşmanın sağlanmış olduğu toplamda 24 proje alanında 407 bağımsız birimin dönüştürülecek.

KİPTAŞ'tan 25 bin yeni konut geliyor! Resmen açıklandı!

İstanbul'da peş peşe hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle binlerce yurttaşı depreme dayanıklı konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ'tan şimdi de 25 bin yeni konut müjdesi geldi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje müjdesi daha! Ali Kurt resmen açıkladı, temeli atılıyor!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle binlerce yurttaşı depreme dayanıklı konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ, bir projenin daha temelini atmaya hazırlanıyor. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

CHP'nin adayı, İBB iştiraki Şehir Hatları A.Ş'nin Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Dedetaş, ilçedeki planlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tek tek anlattı. İşte o açıklamalar..

KİPTAŞ'tan İstanbul'a yeni proje müjdesi! Resmen başladı!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İBB iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde yıkımlara başladı. 

Murat Kurum’dan 650 bin yeni konut müjdesi!

Kentsel dönüşüm ve trafikteki problemlere yoğunlaşacak İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum, yarın büyük bir törenle vaatlerini açıklayacak. Murat Kurum’un açıklayacağı 650 bin konutun 250 bin tanesini özel sektör, 300 bin tanesini İBB iştiraki olan KİPTAŞ yapacak.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

İBB iş yeri sözleşmeleri Haberi

İBB iş yeri sözleşmeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ve iştiraklerinin mülkiyetinde veya tasarrufunda olan taşınmazlardan, kapalı kaldıkları bu süreçte kira bedeli alınmayacağını ve sözleşme sürelerinin de uzatılacağını açıkladı.

Sözcü'de yer alan habere göre; sosyal medya hesabından paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sokağa çıkma yasağıyla mağduriyet yaşayan esnaflar için önemli bir açıklamada bulundu.

SÖZLEŞME SÜRELERİ DE UZATILACAK

Esnafın yanında olduklarına dikkat çeken İmamoğlu'nun açıklaması şu şekilde: 

- İBB ve iştiraklerinin mülkiyetinde veya tasarrufunda olan taşınmazlardan, kapalı kaldıkları bu süreçte kira bedeli alınmamasına ayrıca bu süreler kadar sözleşme sürelerinin uzatılmasına karar verilmiştir.

- İBB bu zor günlerde esnafın da yanında olacaktır.

- Birlikte Başaracağız.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarından...