24 / 05 / 2024

ibb kar önlem

ibb kar önlem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), bugün İstanbul’a gelmesi beklenen yoğun kar yağışına karşı hazırlıklarını tamamladı. Kentteki olumsuz hava koşullarına karşı 4 bin 800 personel, 209 bin ton tuz, bin 385 ton solisyon ve bin 23 araç ile mücadele edilece

Depreme karşı önlem için her binaya ivmeölçer takılacak

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, olası depremlere karşı binaların dayanıklılığını ölçebilecek şekilde ivmeölçer tasarladıklarını belirtti.

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Uzmanlar depreme dayanıklı binalar için İstanbul’da toplanacak!

Pek çok uzman muhtemel yıkıcı depremlere karşı önlem alınması konusunda uyarıda bulunuyor. Bu kapsamda, ST Alternatif Fuarcılık 20 Aralık-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi ve Sergisi'ni düzenlenecek.

Prof. Dr. Naci Görür'den deprem ve tsunami uyarısı!

Antalya'da Tsunami ve Deprem Riski: Bilim Akademisi Üyesi Uyarıyor - Prof. Dr. Naci Görür, Antalya'nın deprem ve tsunami tehlikesine karşı önlem alması gerektiğini vurguluyor.

Tapunuz kaybolduysa hemen bunu yapmanız şart! Yoksa bakın ne oluyor?

Tapu  sahiplerine uyarı geldi. Tapu senedinizi kaybetme riskine karşı önlem almanız gerekiyor. Peki bu konuda nelere dikkat edilmesi gerekiyor? İşte detaylar...

İBB İstanbul depremine karşı yönetmelik hazırladı: 2 aydır mecliste!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul depremine karşı imar ve güçlendirme yönetmeliği hazırlayıp Meclis’e sunduklarına ancak iki aydır bunun bekletildiğine dikkat çekti. 

Ev sahiplerinin fahiş kirada yeni oyunu akıllara durgunluk verdi!

Fahiş kira fiyatlarına karşı önlem almak için Ticaret Bakanlığı harekete geçince konut sahipleri de boş durmadı. Kira fiyatlarını yükseltmek amacıyla akıllara durgunluk verecek yöntemlere başvuran ev sahiplerinin yeni yöntemi ifşa oldu.

Ali Kurt'tan 'İstanbul Yenileniyor' açıklaması: 1 milyon TL'den fazla borçlanmanın faizini İBB karşılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB’nin “İstanbul Yenileniyor” sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve sistemin nasıl işlediğini tek tek anlattı. İşte ayrıntılar...

TMO ramazandaki fiyat artışlarına karşı büyük önlem aldı! Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek! Çok ucuza satın alabilirsiniz

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan ramazanda bazı ürünlerde yaşanabilecek fiyat artışlarına karşı önlem aldıklarına dair açıklama geldi.

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"

Seçimden sonra Türk Lirası'nı neler bekliyor? Ekonomide neler olacak? İşte uzmanlardan yorumlar...

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, seçimlerde ‘yabancı yatırımcıya güven veren bir iktidar’ gelirse Türk Lirası’nın (TL) dolar karşısında ‘çok fazla’ değer kazanacağı bir ortam oluşabileceğini, hatta buna karşı önlem alınması gerekebileceğini belirtti.

Bu kış doğalgaz kesintisi olacak mı? Türkiye'yi neler bekliyor?

Avrupa'da doğal gaz fiyatları 300 euroyu aştı. Avrupa gaz kesintilerine karşı önlem üstüne önlem açıklarken Türkiye'de de en çok merak edilen şey yaklaşan kış mevsiminde doğal gaza ne kadar zam geleceği ve kesinti yaşanıp yaşanmayacağı.

Türkiye'den Rusya ve Çin'den gelecek çelik ithalatında damping önlemi

Türkiye, Çin ve Rusya'dan ülkeye sokulacak çelik ürünlerinde yaılabilecek dampinge karşı önlem almaya karar verdi. Söz konusu karara ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

ibb kar önlem Haberi

ibb kar önlem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), bugün İstanbul’a gelmesi beklenen yoğun kar yağışına karşı hazırlıklarını tamamladı. İBB Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, kentteki olumsuz hava koşullarına karşı 4 bin 800 personel, 209 bin ton tuz, bin 385 ton solisyon ve bin 23 araç ile mücadele edecek.


Meterolojiden alınan bilgiler doğrultusunda bu akşam saatleri itibari ile İstanbul’da yağması beklenen yoğun kar yağışına karşı İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) harekete geçti. Hazırlıklarını tamamlayarak bekleyişe geçen İBB Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, kentteki olumsuz hava koşullarına karşı 4 bin 800 personel ile mücadele edecek. Personellerin kullanımında 209 bin ton tuz ve bin 385 ton solisyon ile bin 23 araç ve iş makinası da olacak. Bu sayı karla mücadele de yetersiz kalması durumunda ise belediyeye hizmet veren...